© Manisa Manşet Gazetesi

Adnan Kaçire: Yunusemre’ye has projelerimizi hayata geçireceğiz 

Adnan Kaçire: Yunusemre’ye has projelerimizi hayata geçireceğiz  AK Parti Yunusemre Belediye Başkan Aday Adayı Adnan Kaçire, Yuntdağı bölgesi muhtarları, oda başkanları ve vatandaşlar ile Kaçire Çiftliğinde bir araya geldi. Program boyunca davete icabet eden konuklarını kapıda karşılayan daha sonra masalarına giderek tek tek ziyaret edip sohbet eden Kaçire, hizmet için kolları sıvadığını kaydetti.

 

AK Parti Yunusemre Belediye Başkan Aday Adayı Adnan Kaçire, Yuntdağı bölgesi muhtarları, oda başkanları ve vatandaşlar ile Kaçire Çiftliğinde bir araya geldi. Program boyunca davete icabet eden konuklarını kapıda karşılayan daha sonra masalarına giderek tek tek ziyaret edip sohbet eden Kaçire, hizmet için kolları sıvadığını kaydetti.
TÜRKİYE’NİN YÜZYILI ŞEHİRLER 
Adnan Kaçire, Yunusemre'den aday gösterilmesi halinde Yunusemre'yi vatandaşlar ile birlikte yöneteceğinin sözünü verdi.  Türkiye'nin Yüzyıl'ı şehirleri için hazır ve kararlı olduğunu kaydeden Kaçire, Yunusemre ilçesine has özel projelerini de kamuoyuyla paylaşacağını duyurdu.  Öte yandan davetine icabet eden tüm Yuntdağı muhtarlarına, oda başkanlarına, STK temsilcilerine ve basın mensuplarına teşekkür eden Kaçire, durdurarak bilmeden, hız kesmeden Yunusemre ilçesi için çalışacağının altını çizdi. Kaçire son olarak Ocak ayı içinde adaylıkların netleşeceğini belirtti. Daha sonra Barbaros Mahalle Muhtarı Siyami Alak, Yunusemre Belediye Başkanı Aday Adayı Adnan Kaçire'ye desteklerinden dolayı "45 Barbaros Spor Adnan Kaçire" yazılı özel formasını hediye etti. CÜNEYT HASÇELİK

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER