© Manisa Manşet Gazetesi

AK PARTİ MANİSA TEMSİLCİLERİ BAŞKAN DURBAY İÇİN PAYLAŞTI!

Birçok siyasi isim,hakkındaki iddialara yayınladığı videoyla sert yanıt veren Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay'a destek mesajı paylaştı. Hakkındaki iddialara yayınladığı videoyla sert yanıt veren Manisa Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay’a siyasilerden destek mesajları gelmeye devam ederken AK Parti Manisa  siyasi parti temsilcileri de Sosyal medyadan destek verdi.

‘SİYASETİ YANLIŞ ANLAYANLARI DERSLERİMİZE BEKLİYORUZ’

İşte destek mesajlarından bazıları:

AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur,” Siyaset, kolektif kararları alma ve uygulama sanatıdır. Siyaset, insanı yaşatmak için vardır ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın  deyimi ile "siyasetin tek limanı ahlaktır." Şehzadeler Belediye Başkanı GulsahDurbay‘a yapılan çirkin saldırıyı kınıyor, siyaseti yanlış anlayanları edebe ve AK Parti teşkilatlarımızda yürütülen Siyaset Akademisi derslerimize davet ediyoruz. Bekleriz...”

‘Siyasi Çıkar Elde Etmeye Çalışanları Lanetliyorum’

AK Parti Manisa Milletvekili Ahmet Mücahit Arınç,”Manisa'mızın merkez ilçelerinden Şehzadeler Belediye Başkanımız Sayın Gülşah Durbay hakkında ortaya atılan ve hatırlatmaya dahi utanç duyduğumuz iftiraları hicapla karşılıyor, bundan siyasi çıkar elde etmeye çalışanları lanetliyorum. Sayın Başkan'ın yaşadığı sağlık sorunlarını ve tedavi sürecini yakından takip eden bir hemşehrisi, arkadaşı olarak bu durumu kamuoyuyla paylaşmak zorunda bırakılmasını kınıyor, kendisine yüce Allah'tan acil şifalar diliyorum.

‘İFTİRA SİYASETİNİN HER ZAMAN KARŞISINDAYIZ’

AK Parti Manisa Milletvekili  Tamer Akkal ,”Şehzadeler Belediye Başkanı Sn. Gülşah Durbay'a yöneltilen çirkin söylemleri ve iftiraları kınıyor, iftira siyasetinin ve bu çirkin anlayışı besleyen ve büyüten eylemlerin ve söylemlerin her zaman karşısında olacağımızı belirtmek istiyorum. Değerli Başkan'a geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, Rabbim'den acil şifalar diliyorum. Bir an önce sağlığına kavuşarak hemşehrilerimizin takdiriyle devraldığı görevine, Şehzadeler ilçemize hizmet etmeye devam etmesini temenni ediyorum.”

‘YOLUNU ŞAŞIRANLARLA, KİM OLURLARSA OLSUNLAR MÜCADELEMİZ SÜRECEKTİR’

Ak Parti Manisa İl Başkanı Salih Hızlı,” Şehzadeler Belediye Başkanı Sn.Gülşah Durbay  kardeşimizin böyle bir açıklama yapmak zorunda kalması çok üzücü… Siyaset;yolunu şaşırmama bilgisidir. Yolunu şaşıranlarla, kim olurlarsa olsunlar mücadelemiz sürecektir. Sayın başkana sağlık ve afiyet diliyoruz”

AYŞE NUR BÜYÜK

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER