© Manisa Manşet Gazetesi

AK Partili Akkal'dan Şehzadeler çıkarması

AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Tamer Akkal, seçimlere sayılı günler kala seçim bölgesindeki çalışmalarını sürdürüyor. Akkal, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ve AK Parti Şehzadeler İlçe yönetimi ile birlikte Şehzadeler ilçesinde temaslarda bulundu. Alaybey pazarında esnafın taleplerini dinleyen Akkal ve beraberindeki ekip sonrasında Gazi Hüsnü Taşkın’a ziyarette bulundu. Muhalefetin kirli pazarlıklarla seçim sürecine girdiğini ifade eden Akkal, “Kurdukları masada her türlü pazarlık var. Milletvekili pazarlığından bakanlık, cumhurbaşkanı yardımcılığı pazarlığına. Her kafadan bir sesin çıktığı bu benzemezler koalisyonunu bu seçimlerde milletimiz iyi bir ders verecektir. Biz doğru adımlarla, doğru adam Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın milletimizle kurduğu samimi gönül bağı ile yolumuza devam edeceğiz.”dedi.

15 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala AK Partili milletvekili adayları saha çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Her fırsatta vatandaşla iç içe olan ve bugüne kadar kendisine gelen talep ve isteklerle istisnasız ilgilenen AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Tamer Akkal, Şehzadeler ilçesinde pazardan, kahvehanelere, esnaf dükkanlarından gazi ailesine kadar birçok yeri ziyaret etti.

Milletin büyük desteği ile seçimlerden yine AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak hem Manisa’da hem de Türkiye genelinde büyük bir zafer kazanacaklarını ifade eden Akkal, millet ittifakı adı altında sözde altılı ancak illegal tüm yapılanmalarla iç içe olan bir muhalefetin Türkiye’nin yönetiminde söz sahibi olamayacağını söyledi.

Cumhur İttifakı olarak bugüne kadar verdikleri tüm sözleri milletin gözü ününde tuttuklarını ifade eden Akkal,”Siyaset yapacağım diye bugüne kadar milletin hizmetine sunulan yatırımları ve kazanımları görmezden gelmek tam anlamıyla akıl tutulmasıdır. Muhalefetin bu tavrı milletten ne kadar uzak olduğunun ve değer vermediğinin göstergesidir. Türkiye’nin her bir karışında yapılan hizmetlerin izi var. Saymaya kalksak günler alır. Biz muhalefetin ne dediği ile ilgilenmiyoruz. Bizim tek bir hedefimiz var o da bugüne kadar yapılanların üstüne daha iyisini yapmak. Muhalefet yıkma, kapatma, hesap sorma derdinde. Biz bir olma, inşa ve ihya etme hedefindeyiz. Muhalefet kapalı kapılar ardından kirli yapılarla ittifak derdinde. Biz milletimizin kalbi ve gönlü ile bağ kurma hedefindeyiz.”dedi.

Akkal’a gün boyunca Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Mehmet Emin Çipiloğlu ile yönetim kurulu üyeleri eşlik etti. HABER MERKEZİ

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER