© Manisa Manşet Gazetesi

AK Partili Arınç Teknofestte Mesir Macunu Dağıttı

AK Partili Arınç Teknofestte Mesir Macunu dağıttı. AK Parti Manisa Milletvekili Ahmet Mücahit Arınç, Ankara'da düzenlenen Teknofest Festivaline katıldı. 

AK Parti Manisa Milletvekili Ahmet Mücahit Arınç, Ankara'da düzenlenen Teknofest Festivaline katıldı. 

İstanbul'un ardından 30 Ağustos 2023 ile 3 Eylül 2023 tarihleri arasında Ankara'da düzenlenen Teknofest Festivali ziyaretçilerini kabul etmeye başladı. İlk gününden itibaren bir çok konuğu ağırlayan festivale AK Parti Manisa Milletvekili Ahmet Mücahit Arınç'ta katılım sağladı. Festival alanında bulunan bir çok bölümü ziyaret eden  Arınç Yunusemre Belediyesinin standını da ziyret ederek Manisa'nın önemli markalarından biri olan Mesir Macununu vatandaşlara dağıttı.

Sosyal medya adresinden o anları paylaşan Arınç paylaşımında "Cumhuriyetimizin 100. yılında göğsümüz kabarık, gözümüz yükseklerde… Yunusemre Belediyemizin de yerini aldığı festivalde vatandaşlarımızın bilim merkezimizi vr teknolojisi ile ziyaret etmelerini sağladık. Türkiye’nin ayakları yere basmayan festivali #TEKNOFEST2023’teyiz." ifadelerini kullandı.

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi ise sosyal medyadan yaptığı paylaşım ile Yunusemre Belediyesi standını ziyarete eden Arınç'a teşekkürlerini sundu. Çerçi yaptığı paylaşımda "Türkiye’nin ayakları yere basmayan festivali Teknofest’te Yunusemre Belediyemizin stantını ziyaret eden kıymetli vekilimiz Sayın Mücahit Arınç’a teşekkürlerimi sunuyorum. “Bilim Nerede YUNUSEMRE Orada” #TeknofestAnkara " ifadelerine yer verdi.

CÜNEYT HASÇELİK

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER