© Manisa Manşet Gazetesi

Başkan Tosuner'den Başkan Özalper'e: Devlet adamlığını sizden öğrenecek değiliz

MHP Manisa İl Başkanı Cüneyt Tosuner,  CHP Manisa İl Başkanı İlksen Özalper’in MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye yönelttiği ifadeler için açıklamalarda bulundu.
Geçtiğimiz günlerde Devlet Bahçeli, Cumhuriyet Halk Partisi ve Halk TV ayağınızı denk alın şeklinde açıklamalarda bulunmuştu. Buna karşılık CHP Manisa İl Başkanı İlksen Özalper de Siyasi nezaket ve olgunluk, tehditler karşısında sergilenmesi gereken en güçlü yanıttır diyerek Devlet Bahçeli’ye ve onun temsil ettiği anlayışa şunu söylemek isterim cümleleriyle açıklamasına devam etmişti. MHP Manisa İl Başkanı Cüneyt Tosuner Başkan Özalper’in bu açıklamalarına,” Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun, Fethi Sekin’in, Ömer Halisdemir’in, Aybüke Yalçın’ın ve Necmettin Yılmaz'ın davalarında üç maymunu oynayan CHP Genel Başkanı'nın ve O'nun temsil ettiği anlayışın Terörist Selahattin Demirtaş’a Osman Kavala'ya her fırsatta selam göndermesi Devlet Adamlığı mıdır?”dedi.


    Genel Başkanımız Devlet adamlığını sizden öğrenecek değil diye konuşan Başkan Tosuner,” Her şeyden evvel, Genel Başkanımız "Devlet Adamlığını" sizlerden öğrenecek değildir. Bilge Liderimizin Devlet Adamlığına dil uzatacak kadar seviyesizliğe düşmüş, kent uzlaşısı adı altında DEMLENMİŞ CHP İl Başkanı'nın hangi Devlet Adamlığı vasıflarına haiz olduğunu sorgulamaktayız. Kendi ifadesiyle "... Sn. Devlet Bahçeli ve O'nun temsil ettiği anlayış..." Türkiye'nin Bekası ve memleketin başına gelebilecek her türlü tehlikeler karşısında bir kalkan gibi durmaktadır. Buna karşı olanlara yönelik gösterebileceğimiz bir nezaketimiz de yoktur.”ifadelerini kullandı.
‘Devlet Adamlığı Basketbol takımını pazarlamak mıdır?’
MHP İl Başkanı Cüneyt Tosuner sözlerine şöyle devam etti
,”Devlet Adamlığından bahisle CHP İl Başkanına şunları sormak isteriz; Sokak röportajcısı Dilruba Kayserilioğlu’nun Halkın yüzde ellibirine ''beyni emcüklenmiş gerizakalı'' ifadelerini kullanarak Cumhur ittifakına oy veren halkı aşağılamıştı,bu edepsiz şahsı sahiplenerek fuar açılışında protokole oturtturmak Devlet Adamlığı mıdır? Devlet adamlığı dediğiniz, siyasi saik güdülerek işten çıkarılan ve sürülen belediye personellerinin aile bütünlüklerine ve emeklerine zarar vermek midir? Milli günlerimizde valilik protokolüne alternatif yürüyüşler düzenlemek midir?  Şehrin takımı olan Manisa Futbol Kulübü Akademisi'nin milli oyuncularını tesislerden atarak kulübün önünde hendekler kazmak mıdır? kamunun kaynakları ile oluşturulan belediyecilik adına önemli bir araç olan Manisa Büyükşehir Belediye Basketbol takımını kapalı kapılar ardında pazarlamak mıdır?
‘Sizin halkçılık anlayışınız kalp işareti mi?’
Son onbeş yılın toplamında yaşanmayan su kesintilerinin, vatandaşı cezalandırırcasına son altı ay içerisinde defalarca yaşatmanız,Türk Dünyası Belediyeler birliğinden acilen çıkmanız, Ata sporumuz olan güreş müsabakalarının maddi sıkıntı var bahanesiyle iptal etmeniz ve ardından konserlere devam etmeniz,her platformda sevgi pıtırcığı sahte hallerinizle, vatandaşa yalandan kalp işareti mi atmaktır sizin halkçılık anlayışınız?”
    ‘Başkan Durbay’a geçmiş olsun’
Başkan Tosuner Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay’a geçmiş olsun dileklerini iletirken itibar suikastının karşısında olduklarını söyledi. Başkan Tosuner,”Geçtiğimiz günlerde Şehzadeler Belediye Başkanı Sn. Gülşah Durbay'ın kamuoyu ile paylaşmış olduğu amansız hastalığını üzüntüyle öğrendik. Sn. Gülşah Durbay'a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, Yüce Allah'tan acil şifalar diliyoruz. Sayın Başkan'ın aynı zamanda çirkin iftiralara uğradığını ve yaşadığı bu itibar suikastinin karşısında olduğumuzu bildirmek isteriz. Ancak böyle bir çirkin saldırının akabinde Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek'in konuyu çarpıtarak ucuz akıl oyunlarıyla krizi fırsata çevirme çabasına da bir anlam verebilmiş değiliz. Ferdi Bey ya aklını kaçırmış olmalı ya da parti içindeki yol arkadaşlarını "Rakip" olarak görmektedir. Şayet ki; yol arkadaşlarını "Rakip" olarak gören bir belediye başkanı şehirdeki birliği ne ölçüde sağlayabilecektir? “ifadelerini kullandı AYŞE NUR BÜYÜK

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER