© Manisa Manşet Gazetesi

Cengiz Ergün’e nazar değdi!

Cengiz Ergün’e nazar değdi! Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, dün 4. kez resmen MHP’den Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Ancak Ergün, yakalandığı ağır grip hastalığı nedeniyle adaylığının açıklandığı günkü programlarına katılamadı.


Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, dün 4. kez resmen MHP’den Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Ancak Ergün, yakalandığı ağır grip hastalığı nedeniyle adaylığının açıklandığı günkü programlarına katılamadı.
Cumhur İttifakı’nın Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı netleşti. Mevcut Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, beklendiği gibi MHP’nin adayı olarak açıklandı. Cumhur İttifakı’nın ortak adayı olan Ergün’ü AK Parti de destekleyecek. Ancak Ergün’ün bir süredir yaşadığı sağlık sorunları adaylığının açıklandığı gün artınca, günlük programlarını aksatmak zorunda kaldı. Dün 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Manisa’da görev yapan gazetecilerle kahvaltıda bir araya gelmesi beklenen Ergün, yaşadığı grip hastalığının artması nedeniyle programa katılamadı. Adaylığının açıklandığı gün hastalığı artan Ergün için ‘nazar değdi’ değerlendirmesi yapıldı. Cengiz Ergün’ün yerine, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Güzgülü programa ev sahipliği yaptı. HABER MERKEZİ

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER