© Manisa Manşet Gazetesi

CHP Akhisar köy hayırlarına katılıyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akhisar İlçe Örgütü, Akkocalı ve Musaca Mahallelerinde düzenlenen köy hayırlarına geniş bir katılımla iştirak etti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akhisar İlçe Örgütü, Akkocalı ve Musaca Mahallelerinde düzenlenen köy hayırlarına geniş bir katılımla iştirak etti. İlçe Başkanı Hayriye Hacet, ilçe yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Umutlu, Belediye Meclis Üyesi Avukat Emre Okkalı, Gençlik Kolları Başkanı Özbey Bayraktar ve Kadın Kolları’nın da yer aldığı etkinlikte, mahalle muhtarları ve vatandaşlarla bir araya gelinerek sofralar paylaşıldı.


Cumhuriyet Halk Partisi Akhisar İlçe Örgütü, son dönemde gerçekleştirdiği çalışmalarla “yakında seçim mi var?” dedirten bir tempoyla sahada aktif bir şekilde çalışıyor. Halkla iç içe bir çalışma anlayışını benimseyen ilçe örgütü, ilçe yöneticileri, gençlik ve kadın kolları, belediye meclis üyeleri ile birlikte her davete tam kadro katılarak vatandaşlarla buluşuyor. CHP Akhisar, her fırsatta halkın yanında olmaya, onların dertlerine ve taleplerine kulak vererek çözüm üretmeye devam ediyor.


Köy hayırlarında kırsal mahallelerde yaşayan kadınlar, gençler ve muhtarlarla bir araya gelerek sohbet etme fırsatı bulan CHP Akhisar İlçe Örgütü vatandaşların sorunlarını ve ihtiyaçlarını dinledi. İlçe Başkanı Hayriye Hacet, “Cumhuriyet Halk Partisi olarak her zaman söylediğimiz gibi 'Vardır bir çaresi' diyerek çözüm odaklı yaklaşımlarımızı paylaştık. Halkımızın yanında olmaya ve onlarla dayanışma içinde hareket etmeye devam edeceğiz.” dedi.


CHP Akhisar İlçe Örgütü, halkla kucaklaşmaya ve her daim halkın arasında bulunarak, sorunlara çözüm üretmeye yönelik çalışmalarını sürdüreceğini belirtti.
İlçe Başkanı Hacet, her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelerek, Cumhuriyet Halk Partisi'nin hizmet anlayışını halka ulaştırmanın önemine dikkat çekti.

HABER MERKEZİ

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER