© Manisa Manşet Gazetesi

CHP Genel Başkanı Özgür Özel Manisa’ya geliyor

CHP Genel Başkanı ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, Manisa’da bir dizi programa katılacak.

CHP Genel Başkanı ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, Manisa’da bir dizi programa katılacak. CHP lideri Özel, ilk olarak bugün bu akşam Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nın prömiyerini seyredecek. Özgür Özel, 12 Ekim Cumartesi günü ise yıllardır mücadelesini verdiği Soma’da saat 11.00’da ‘Yaşasın Hayat Yırca Zeytin Şenliği’ne katılacak. 

Soma Belediye Başkanı Sercan Okur sosyal medyadan yaptığı açıklamada, “Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel, 12 Ekim Cumartesi günü Soma’da olacak ve ‘Yaşasın Hayat Yırca Zeytin Şenliği’ne katılacak. Birlikte zeytinin bereketini ve doğanın güzelliklerini kutlayacağımız şenliğimizde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız. Tüm halkımız Yırca Zeytin Şenliğine davetlidir” dedi. 


CHP lideri Özgür Özel, Yırca’da zeytin ağaçlarının kesilmemesi için büyük bir mücadele vermişti. Yırca'da kömür için binlerce zeytin ağacının birkaç saat içinde kesilmesinin üzerinden tam on yıl geçti. Kesimlerin ardından gerçekleştirilen zeytin festivalinde dikilen fidanlar artık büyüdü, meyve vermeye başladı.  

CÜNEYT HASÇELİK

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER