© Manisa Manşet Gazetesi

​​​​​​​CHP İl Başkanı Balaban: 2022’de seçim olacak

CHP Manisa İl Başkanı Semih Balaban, 2022’de erken seçim olacağına yürekten inandığını ve Millet İttifakı olarak seçimlerde iktidarı devirerek iş başına geleceklerini savundu.

CHP Manisa İl Başkanı Semih Balaban, 2022’de erken seçim olacağına yürekten inandığını ve Millet İttifakı olarak seçimlerde iktidarı devirerek iş başına geleceklerini savundu. CHP olarak seçimlerde 5 milletvekili çıkaracaklarını öne süren Balaban, şu anda Manisa’da birinci parti olduklarını ancak rehavete kapılmayıp son güne kadar çalışacaklarını söyledi.

CHP Manisa İl Başkanı Semih Balaban, Manisa Manşet Gazetesi’ne yaptığı açıklamada, 2022’de bir erken seçime kesin gözüyle baktığını ve hazırlıklarını buna göre yaptıklarını belirtti. Hedeflerinin mevcut 10 milletvekilinden 5’ini almak olduğunu belirten Balaban, “Seçimlerde Millet İttifakı olarak Mmanisa’da bir tarih yazacağız. Çalışmadan hiçbir şey olmuyor. Siyasette ve yaşamda en büyük tehlike rehavettir. Hiçbir rehavete kapılmadan, seçim günü sandıklar açılana kadar çalışmamızı sürdüreceğiz. Sandıklar açıldıktan sonra da ülkede yeni bir dönem başlayacak. Yeniden bu ülkeyi inşa sürecinde üzerimize düşen görevleri de yerine getireceğiz” dedi.

SORUNLARA ÇÖZÜM SUNUYORUZ

CHP Manisa İl Örgütü olarak 2021 yılını çok verimli geçirdiklerini belirten Balaban, “2021’de 17 ilçe başkanımız ve belediye başkanımızla tüm örgüt sahadaydı. Yaptığımız birçok eylem ulusal basında da yer aldı. Sürekli çalıştık ve bunun semeresini de ilk seçimde fazlasıyla alacağız. Ayak basmadığımız ilçe, ayak basmadığımız bölge; değinmediğimiz, eğilmediğimiz sorun kalmadı. Biz sadece sorunları tespit etmiyoruz, sorunları eleştirmiyoruz; eleştiriden daha önemlisi CHP’nin her soruna bir çözüm önerisi var. Çözümlerin partisi olarak halkımıza çözüm önerilerini, programını sunuyoruz” diye konuştu.

SÜREKLİ SAHADA OLACAĞIZ

2022’de bir erken seçime yürekten inandığını ve bu nedenle daha çok çalışacaklarını ifade eden CHP İl Başkanı Balaman, “Sürekli sahada olacağız. Aile ziyaretleri yapmak, kanaat önderleriyle görüşmek, köy ziyaretleri yapmak, tarım politikalarımızı anlatmak, esnaf ziyaretleri yapıp esnaf politikalarımızı anlatmak, işçilerle daha sıcak bağ kurmak öncelikli çalışmalarımız arasında yer alacak. Siyaset bir mücadele işidir. Biz Manisa İl Örgütü, 17 ilçe örgütü, belediye başkanlarımız ve milletvekillerimizle rehavete kapılmadan çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Yeni dönemde daha yoğun çalışacağız. 2022’de ben bir seçimin olacağına yürekten inanıyorum. 2022 yılı Millet İttifakı’nın, CHP’nin, halkın yılı olacak. AKP ve MHP bloğunu sandıkta demokratik bir şekilde tasfiye edecek bu millet” şeklinde konuştu.

MANİSA’DA BİRİNCİ PARTİYİZ

Partisinin geçen hafta gerçekleşen İl Danışma Kurulu Toplantısı’nı da anlatan Semih Balaban, toplantıya ilişkin şunları söyledi: “CHP’nin demokratik işleyişi gereği, sayın grup başkanvekilimiz, milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız, ilçe başkanlarımız, kadın kolları, gençlik kolları başkanlarımız ve üyelerimizin katıldığı il danışma kurulunu gerçekleştirdik. 25’ten fazla partilimiz söz aldı; önerilerini, eleştirilerini dile getirdiler. Biz de bunlara son derece saygı duyuyoruz. İl danışma kurulları, il yönetiminin eksiklerini görmesine ve il yönetiminin örgütün kendini geliştirmesine vesile olan güzel bir olgudur. Bir şölen havası içinde gerçekleştirdik ve ekonomik sorunların en üst noktada olduğu bir dönemde partimizin çözüm önerilerini paylaştık. Partimizin daha fazla nasıl başarılı olabiliriz, onları tartıştık. Sayın grup başkanvekilimizin de belirttiği gibi anketlerde Manisa’da CHP’nin birinci parti olduğunu gördük. Bu da bizi daha da mutlu etti. Kendimize olan özgüveni daha da artırdı.”

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER