© Manisa Manşet Gazetesi

CHP’li Çalışkan'dan miting yorumu : Manisa’ya Baharı Getirdik

CHP’nin Manisa’da gerçekleştirdiği mitingde meydan tıklım tıklım doldu. CHP Manisa İl Başkanı İsmail Çalışkan, Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nu karşılayan Manisalılar teşekkür ederek, “ Manisa’ya baharı getirdik. Manisalılar adeta Cumhuriyet Meydanı’na akın etti. Tarihi mitingimiz zaferimizin ayak sesleridir” dedi. 

CHP Manisa İl Başkanı İsmail Çalışkan, Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayları Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile birlikte Manisa’da gerçekleştirdiği mitingde alanı dolduran Manisalılara teşekkür etti. 
Manisa Cumhuriyet Meydanı’nda tarihi bir kalabalıkla miting gerçekleştirdiklerini ifade eden İl Başkanı Çalışkan sözlerine “Manisa’ya baharı getirdik” diye başladı. 


MEYDAN HINÇA HINÇ DOLDU
Cumhuriyet Meydanı’ndaki coşkulu mitingin değişimin ayak sesleri olduğunu ifade eden İl Başkanı Çalışkan, “13’üncü Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ve cumhurbaşkanı yardımlarımız Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş ile gerçekleştirdiğimiz miting Manisa’nın siyasi tarihine altın harflerle yazılacak bir coşku seline dönüştü. Cumhuriyet meydanını dolduran Manisalılarımız, Cumhur İttifakı gibi zorla taşıma veya işten çıkarma tehditleriyle değil, meydanı gönüllü olarak hınca hınç doldurarak Millet İttifakı’na büyük bir gurur yaşattı. Bize bu gururu yaşatan tüm Manisalı hemşehrilerimize sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Ayrıca Grup Başkanvekilimiz Özgür Özel’e, partimizin ve İYİ Parti’nin milletvekili adaylarına ve Millet İttifakımızın il başkanları ile partililerine de teşekkür ediyoruz. En büyük teşekkürü de partimize gönül veren, her daim sahada çalışan üyelerimiz ve il-ilçe teşkilatlarımız hak ediyor” dedi. 


EN GÜZEL MESAJI VERDİK
Meydanı dolduran vatandaşların coşkusunu da dikkat çeken İl Başkanı Çalışkan, “ Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu Manisa çiftçisine de söz verdi. Bu sözü de tekrar hatırlatmak isterim. Emek verip alın teri dökerek çalışan çiftçilerimiz için üzümün kilogram fiyatının 2 doların altında olmayacağını ifade etti. Üzümle geçimini sağlayan çiftçilerimizi bu açıklama çok sevindirdi. Manisalılar meydanı doldurarak kararını vermiş olduğunu gösterdi. Sevgi dilinin kazanacağını, ezilenlerin kazanacağını, adalete, hukuka inanların kazanacağını bir kez daha görmüş olduk. 14 Mayıs akşamı da Manisa’da zaferimizi ilan edeceğiz” diye konuştu. HABER MERKEZİ

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER