© Manisa Manşet Gazetesi

CHP Şehzadeler Aday Adayı Ziya Çiçek: Şehzadeler’i eğitimci titizliğiyle yöneteceğim

CHP Şehzadeler Aday Adayı Ziya Çiçek: Şehzadeler’i eğitimci titizliğiyle yöneteceğim Manisa’nın önemli eğitimcilerinden biri olarak tanınan ve CHP’den Şehzadeler Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusu yapan Ziya Çiçek, ilçeyi uzun yıllardır okullarda idarecilik yapan bir eğitimci titizliğiyle yöneteceğini ve sorunları çözeceğini söyledi. Çiçek, gücünü tanınan, sevilen ve güvenilen bir insan olmasından aldığını söyledi.

 

Manisa’nın önemli eğitimcilerinden biri olarak tanınan ve CHP’den Şehzadeler Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusu yapan Ziya Çiçek, ilçeyi uzun yıllardır okullarda idarecilik yapan bir eğitimci titizliğiyle yöneteceğini ve sorunları çözeceğini söyledi. Çiçek, gücünü tanınan, sevilen ve güvenilen bir insan olmasından aldığını söyledi.

Yaklaşık 40 yıldır Manisa’da öğretmenlik ve idarecilik yapan CHP Şehzadeler Aday Adayı Zeki Çiçek, Manisa Manşet ve manisamansetgazetesi.com’u ziyaret ederek projelerini anlattı. Şehitler Ortaokulu, Yeniköy Ortaokulu, Bozköy Ortaokulu, Fatih Anadolu Lisesi ve Manisa Lisesi gibi pek çok okulda hem öğretmenlik hem de okul müdürlüğü görevlerinde bulunduğunu hatırlatan Çiçek, okul müdürlüğünün çok zor bir yöneticilik olduğunu ve bu anlamda büyük zorlukların üstesinden geldiğini, şimdi de Şehzadeler Belediye Başkanlığı gibi önemli bir göreve talip olduğunu söyledi.
HER PARTİDEN OY ALABİLECEK BİR KİŞİYİM
Yıllardır sevilen ve güvenilen bir eğitimci olarak aday olduğu yeni görev için herkesten büyük destek aldığını anlatan Çiçek, “Sokaktaki birçok insanı tanıyorum. Herkesle selamlaşıyorum, kucaklaşıyorum. Bunu şu anda aday olduğum için değil uzun yıllardır yapıyorum. Beni tanıyan, samimiyetimi bilen, bana güvenen her partiye mensup insanlar var. Aday olduğum taktirde tüm partilerden oy alabilecek bir yönüm var. Bu durumun anketlere de yansıdığını görüyorum. Eğer imkan verilirse Şehzadeler’i en iyi şekilde yönetmeye ve sorunlarını çözmeye talibim”  diye konuştu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER