© Manisa Manşet Gazetesi

Dev spor yatırımı bölgenin 1 numarası olacak  Demirci’ye muhteşem bir spor kompleksi 

 

Manisa’da spor kenti olarak bilinen Demirci’ye dev bir spor kompleksi kazandırılacak. Gençlik ve Spor Bakanlığının destek vereceği yatırımın ihalesi Demirci Belediyesince 16 Ağustos 2024 / Cuma günü saat: 11.00’da gerçekleşecek. 

Demirci Belediye Başkanı Erkan Kara, AK Parti İlçe Başkanı Nurullah Akgün, MHP İlçe Başkanı Ümit Kanyılmaz ve Cumhur İttifakı AK Parti ve MHP Meclis Üyeleri ile birlikte yeni spor yatırımının yapılacağı alanı gezdiler. 
SPOR KOMPLKSİNDE YER ALACAK TESİSLER 
Turgut Özal Spor Kompleksine giden Belediye Başkanı Erkan Kara, dev spor yatırımı alanında inceleme yaparak, kurulan spor tesisleri ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.  Gençlik ve Spor Bakanlığının destek vereceği yatırımın ihalesi Demirci Belediyesince 16 Ağustos 2024 / Cuma günü saat: 11.00’da E-İhale olarak yapılacak. 24 Bin 535 metrekare açık alanı, Bin 167 metrekare kapalı alanın yer alacağı yeni spor kompleksi yatırımı kapsamında alanda 2 çok amaçlı saha ( futbol, voleybol, basketbol), 2 toprak tenis kortu, bocce sahaları, ok atış poligonu, kapalı tribün ve soyunma odaları, kapalı antrenman salonu, spor salonu ve atletizim koşu pisti yer alacak.
“SPOR KENTİ DEMİRCİ’MİZE YAKIŞIR DEV YATIRIM” 
Başkan Erkan Kara, “Spor kenti Demirci’mize yakışır dev yatırımın ihalesini 16 Ağustos 2024 tarihinde yapılacak. Dr. Mehmet Akarsu Mahallemizde bulunan Turgut Özal Spor Kompleksi çim sahası ve alan maalesef yıllardır atıl vaziyette. Bu durumu ortadan kaldıracak ve mahallemiz başta olmak üzere Demirci’mize hizmet verecek spor aktivitelerinin yanı sıra sosyal tesislerinde olacağı yatırım İlçemize hayırlı olsun” dedi. CÜNEYT HASÇELİK

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER