© Manisa Manşet Gazetesi

Deva Tıp'tan Şehit Fethi Sekin için lokma hayrı

Deva Tıp Merkezi, 5 Ocak 2017’de teröristlerin düzenlediği saldırıda şehit olan kahraman polis memuru Fethi Sekin'in vefat yıldönümünde lokma hayrı düzenledi.

Deva Tıp Merkezi, 5 Ocak 2017’de teröristlerin düzenlediği saldırıda şehit olan kahraman polis memuru Fethi Sekin'in vefat yıldönümünde lokma hayrı düzenledi. Dindar Şirketler Grubu Yönetim kurulu Başkanı Dr. Üzeyir Dindar, bu ülke için canını ortaya koyan tüm şehitleri rahmetle andıklarını, şehit Fethi Sekin'in sergilediği kahramanlıkla herkese örnek olduğunu söyledi.
2017 yılında İzmir Adliyesi önünde şüpheli bir araçtaki teröristleri fark eden polis memuru Fethi Sekin, teröristlere canı pahasına müdahalede bulunmuş ve şehit olmuştu. Olası bir facianın ve çok daha fazla can kaybının yaşanabileceği olayı mesleki deneyimi ve kahramanca hamlesi ile durduran Fethi Sekin, şehit edilişinin üzerinden geçen 5. yılda yurdun dört bir yanında rahmet ve minnetle anılıyor. Manisa Deva Tıp Merkezi de Fethi Sekin'in şehadet yıldönümünde kurum önünde lokma hayrı yaptı. Dindar Şirketler Grubu yönetim Kurulu Başkanı Dr. Üzeyir Dindar ve Deva Tıp Merkezi Müdürü Muammer Babuş, vatandaşlara kendi elleriyle lokma dağıttı.


ÜLKESİ İÇİN CANINI ORTAYA KOYDU
Dr. Üzeyir Dindar, Anadolu'nun nice kahramanların kendilerini düşmana siper etmesiyle yurt edinildiğine, şehit polis memuru Fethi Sekin'in de 5 yıl önce bugün ülkesinin huzuru için canını ortaya koyduğuna işaret etti. Dindar, "Deva Tıp Merkezi olarak şehit polisimizin ruhuna lokma döktürmek ve kahraman kardeşimizi Manisa halkımıza bir kez daha hatırlatmak istedik. Allah hayrımızı kabul etsin" dedi. Deva Tıp Merkezi Müdürü Muammer Babuş da sağlık çalışanları olarak şehadet yıl dönümünde merhum Fethi Sekin'i rahmet ve minnetle andıklarını söyledi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER