© Manisa Manşet Gazetesi

Ege Seramik ve Ege Vitrifiye Manisa Ana Bayi açılıyor 

 

Manisa’da AK Mimarlık Yapı Malzemeleri sahibi Fesih Akar’ın ana bayiliğini üstlendiği Ege Seramik ve Ege Vitrifiye Manisa Ana Bayi açılıyor. Ege Seramik ve Ege Vitrifiye Yönetim Kurulu Başkanı Murat Polat başta olmak üzere Manisa il protokolünün önde gelen değerli isimlerinin katılımıyla gerçekleşecek olan Ege Seramik ve Ege Vitrifiye  Showroom’u 6 Mart 2024 Çarşamba günü Yunusemre ilçesinde Yenimahalle Mahallesi Şehit Hasan Kuzu Caddesi’nde değerli Manisa halkına kapılarını açıyor. 
Birbirinden farklı konseptlerle Manisa’da bir ilki dedirtecek showroom şimdiden Manisalıların gözdesi olmaya başladı. Final dokunuşlarının yapıldığı adeta görsel bir şölen sunacak olan Ege Seramik ve Ege Vitrifiye Manisa Mağazası 6 Mart tarihinde saat 15.00’da açılacak. 

AK Mimarlık olarak Ege Seramik ve Ege Vitrifiye’nin Manisa bayiliğini almaktan dolayı çok mutlu olduklarını kaydeden Fesih Akar yaptığı açıklamada, “Ege Seramik ve Ege Vitrifiye altyapı, teknoloji, tasarım ve kalite standartlarına ağırlık vererek, istikrarlı yatırım ve büyüme azmi ve sektöre kazandırdığı yenilikler ile günümüzde sektörü domine eden en önemli firmalarından biri konumundadır. Sektörün en önemli firmalarından olan Ege Seramik firmamızın ürünlerimizi showroomda Manisalılarla buluşturacağız. 6 Mart’ta açılışımızı yapacağımız ana bayiliğimiz Manisa’mıza ve ülkemize hayırlı olsun” dedi.  CÜNEYT HASÇELİK

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER