© Manisa Manşet Gazetesi

EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN 2022 TOPLANTISI

Manisa İl Emniyet Müdürü Ömer Uslusoy, müdür yardımcıları, şube müdürleri ve ilçe emniyet müdürleri ile bir araya geldi.

Manisa İl Emniyet Müdürü Ömer Uslusoy, müdür yardımcıları, şube müdürleri ve ilçe emniyet müdürleri ile bir araya geldi. 2022 yılının il genelinde huzur içinde geçmesi için yapılacak çalışmaların değerlendirildiği toplantıda konuşan Uslusoy, vatandaşın huzur ve güvenliği için gece gündüz çalışmaya devam edeceklerini vurguladı.

Manisa Emniyeti, 2022 yılının il genelinde huzur ve güven içinde geçmesine yönelik çalışmaların ele alındığı toplantıda bir araya geldi. İl Emniyet Müdürü Ömer Uslusoy, müdür yardımcıları, şube müdürleri ve ilçe emniyet müdürlerinin katılımlarıyla Emniyet Müdürlüğü Toplantı Salonunda gerçekleştirilen Yıllık Değerlendirme Toplantısı’nda önemli değerlendirmelerde bulunuldu. İl Emniyet Müdürü Uslusoy, toplantıda yaptığı konuşmada Manisa genelinde yapılan ve yapılacak çalışmaları değerlendirerek, halkın huzur ve güvenliği için var güçleriyle çalışmaya devam edeceklerini vurguladı.
BAŞARILI PERSONELE ÖDÜL
Öte yandan Manisa Valisi Yaşar Karadeniz’in tensipleriyle İl Emniyet Müdürlüğü tarafından 2021 yılı içerisinde yürütülen başarılı çalışmalar nedeniyle 15 personel Başarı Belgeleri ile ödüllendirildi. İl Emniyet Müdürü Ömer Uslusoy ve Emniyet Müdür Yardımcıları tarafından personele belgeleri takdim edilerek, başarılarının devamı dileklerinde bulunuldu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER