© Manisa Manşet Gazetesi

Emniyet Müdürü Aktaş gazi derneklerini ziyaret etti 

 

Manisa İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, Turgutlu ilçesindeki ziyaretleri kapsamında Türkiye Harp Malulü Gaziler Derneği Turgutlu Şubesi ile Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Turgutlu Temsilciliği başkanlarıyla buluştu. Aktaş'a ziyaretlerinde Özel Harekat Şube Müdürü Özkan Akın, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Dursun da eşlik etti.
Ziyaretler sırasında, Türkiye Harp Malulü Gaziler Derneği Turgutlu Şube Başkanı Ahmet İlter ve Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Turgutlu Temsilcisi Başkanı Hüsamettin Sağlık ile görüşen Müdür Aktaş, dernek ve vakfın çalışmaları hakkında bilgi aldı ve fikir alışverişinde bulundu. Her iki başkana da misafirperverlikleri için teşekkür eden Aktaş, yapılan çalışmaların önemine vurgu yaptı.
İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, görüşmeler sırasında şu ifadelere yer verdi: "Aziz şehitlerimizin aileleri en kıymetli emanetimizdir, her zaman başımızın tacıdırlar. Gazilerimiz ve şehit ailelerimiz, bu vatanın en değerli emanetleridir. Sizlerin fedakarlıkları ve cesaretleri sayesinde bugün huzur içinde yaşıyoruz. Derneklerinizin ve vakıflarınızın yürüttüğü çalışmalar bizler için büyük bir anlam ifade ediyor ve toplumumuzun birlik beraberliği açısından çok değerli. Emniyet teşkilatı olarak her zaman yanınızda olduğumuzu bilmenizi isterim. Sizlerin taleplerini dinlemek, ihtiyaçlarınıza çözüm bulmak bizim için değerlidir."
Aktaş ayrıca, Kıbrıs gazileri ile de sohbet ederek, onların hatıralarını dinleme fırsatı buldu. Gazilere minnettarlığını dile getirerek, "Sizlerin kahramanlık hikayeleri bizlere ilham kaynağı oluyor. Her zaman yanınızdayız ve sizlere destek olmaya devam edeceğiz," dedi.
Manisa İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş’ın bu anlamlı ziyaretleri, Turgutlu’daki gaziler ve şehit aileleri tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı. MİNE BADAN

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER