© Manisa Manşet Gazetesi

İDRİS CİRİT’TEN ŞEHZADELER ŞEHRİNE VEDA VAKTİ

Basın İlan Kurumu (BİK) Antalya Şube Müdürü Nedim Engin'den boşalan göreve BİK Manisa Şube Müdürü İdris Cirit atandı.
Geçtiğimiz haftalarda BİK Manisa Şubesi İzmir'e bağlanarak Manisa'daki müdürlüğünü kapatmıştı. Bu değişiklik Türkiye'nin çeşitli illerinde de uygulanmıştı. Manisa Şube Müdürü İdris Cirit'in yeni görev yeri merakla bekleniyordu. İdris Cirit'in, BİK Antalya Şube Müdürlüğü'ne atandığı resmi olarak açıklandı.  


BASINIMIZIN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ İNŞALLAH

Bir veda mesajı yayımlayan İdris Cirit, “16 Şehzadenin sancak beyliğini yaptığı, Antik çağda Lidya Devletinin kurulduğu ve ilk paranın basıldığı; üzümü, zeytini, kirazı ve şifalı mesir macunu ile ün salmış kadim şehir. Manisa. Tarım ve sanayide de adından söz ettiren bu kıymetli şehre şimdi veda vakti. Yaklaşık 3 yılı aşkın süredir sürdürmekte olduğum Basın İlan Kurumu Manisa Şube Müdürlüğü görevimden Kurumumuz Genel Müdürü Sayın Cavit Erkılınç'ın teklifi ve Yönetim Kurulumuzun onayı ile Basın İlan Kurumu Antalya Şube Müdürü olarak devam edeceğiz inşallah.  Görev süremiz boyunca Kurumumuzun prensipleri doğrultusunda yerel basınımızın gelişimi, desteklenmesi ve teknolojik gelişmelere uyum sürecinin sorunsuz yerine getirilebilmesi için sizlerle birlikte çaba sarf ettik.  Makamların geçiciliği, Önemli olanın hoş bir seda bırakabilmek olduğu düşüncesi ile mesai arkadaşlarımızla birlikte görevimizin gerekliliklerini yerine getirme gayreti içerisinde olduk.  Manisa İlimizden ayrılıyor olsak da Antalya merkezli olmak üzere Denizli, Burdur ve Isparta illerimizde hizmetimizi sürdürmeye, basınımızın yanında olmaya devam edeceğiz inşallah.  Rabbim hayırlı hizmetlerde bulunmayı nasip eylesin” dedi. 


2021 YILINDAN BERİ MANİSA7DA GÖREV YAPIYORDU 

1978 Afyonkarahisar doğumlu İdris Cirit, 2001-2011 yılları arasında çeşitli idari pozisyonlarda görev yaptı. 2012 yılında Basın İlan Kurumu Genel Müdürlüğü'nde göreve başlayan Cirit, sırasıyla BİK Şanlıurfa, BİK Diyarbakır ve BİK Denizli Şube Müdürlükleri görevlerinde bulundu. 9 Ağustos 2021 tarihinde Denizli Şube Müdürlüğü'nden Manisa Şube Müdürlüğü'ne atanan Cirit, artık Antalya Şube Müdürü olarak yeni görevine başlamış olacak.

CÜNEYT HASÇELİK

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER