© Manisa Manşet Gazetesi

İsmet ve Şüheyda çiftinden dillere destan düğün  

İsmet ve Şüheyda çiftinden dillere destan düğün  Ankaralı Hasgül-Cemal Can çiftinin güzel kızı Şüheyda ile Manisa’nın tanınmış ailelerinden ve taverna-arabesk müziğinin unutulmaz sesi günümüzün gelinlikçi esnafı By Ahmet Güner- Hülya Çiftinin yakışıklı oğlu İsmet, Arena salonundaki düğüne Türkiye’nin her yerinden katılan binlerce davetli topluluğun alkışları arasında evlendi.

 

Ankaralı Hasgül-Cemal Can çiftinin güzel kızı Şüheyda ile Manisa’nın tanınmış ailelerinden ve taverna-arabesk müziğinin unutulmaz sesi günümüzün gelinlikçi esnafı By Ahmet Güner- Hülya Çiftinin yakışıklı oğlu İsmet, Arena salonundaki düğüne Türkiye’nin her yerinden katılan binlerce davetli topluluğun alkışları arasında evlendi.

 

Bülent Ersoy ve Cengiz Kurtoğlu’nun müzik ekibinin önünde Ege Bölgesinde sahne alan 20’ye yakın yerel sanatçı düğünde adeta konser verdi. Baba Ahmet Güner’de gecenin ilerleyen saatlerinde mikrofonu eline alarak oğlunun düğününde birbirinden güzel şarkıları genç çiftlerle birlikte söyledi.

Güner, bir başka şarkı sözlerini de gelinin sanatçı kardeşi Kübra Can ile düet yaparak seslendirdi. Salonun defalarca dolup boşaldığı İsmet-Şüheyda çiftinin düğününün her dakikasında sürprizlerin ve renkli görüntülerin yaşandığı gecede damadın Ankaralı kayınvalidesi sanatçı damadına darbuka hediye ederken damadın kasap arkadaşları ise para yerine boynuna halka halka sucuk taktı.

Sucuklar takı bitene kadar damadın boynunda asılı kaldı. Takı sandıkları üç kez boşaldı. Bazı davetliler damat ve babasının pantolon paçalarına takılarını takarak farklı bir yol izlediler.   Damadın arkadaşları ise gecenin ilerleyen sürecinde yaktıkları meşalelerle sahneye gelerek ellerindeki Fenerbahçeli oyuncu Dzeko’nun 9 numaralı formasını damat İsmet’e teslim etti.

Sarı lacivertli atkıyı da boynuna astılar. Sancaklı Yörükler Derneğinin çiftlerin isimleri yazılı yağlıklarını Ahmet Karadağ çiftlerin omuzlarına taktı. Ahmet Güner ve damat İsmet Güner’in düğün boyunca arkadaşları tarafından omuzlara alınıp havalara atıldı.

Damat İsmet Güner’in Akademi Dans ekibinin gösterisindeki zeybek oyunu dakikalarca alkışlandı. Manisa’nın tanınmış genç esnafı Ahmet Güner, oğlunun düğününe katılanlara teşekkür etti. HABER MERKEZİ

 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER