© Manisa Manşet Gazetesi

MAGİAD ve EGİAD dayanışması

Manisa Genç İş İnsanları Derneği (Magiad) ve Ege Genç İş İnsanları Derneği (EGİAD), Manisa ve İzmir arasındaki ticaret hacminin geliştirilmesine ve bu iki köklü şehrin arasındaki işbirliğinin arttırılmasına yönelik projeler üretmek için bir araya geldiler.

Dün akşam İzmir'in Alsancak semtinde düzenlenen özel bir yemekte, MAGİAD ve EGİAD üyeleri, önümüzdeki süreçte Manisa ve İzmir'deki iş insanlarına yönelik ortak projeler geliştirmeye karar verdiler. Bu iki köklü dernek, Türkiye'de kurulan ilk genç iş insanları dernekleri arasında yer alıyor.

Toplantıya Manisa Genç İş İnsanları Derneği Başkanı Serdar Bozyaka ve Yönetim Kurulu katıldı. Ev sahipliği ise Ege Genç İş İnsanları Derneği Başkanı Alp Avni Yelken Biçer ve Yönetim Kurulu tarafından yapıldı.

EGİAD Başkanı Yelkenbiçer, bu işbirliği hakkında şunları söyledi: "Manisa ve İzmir arasındaki ticari ilişkilerin güçlendirilmesi için önemli bir adım atıyoruz. MAGİAD ile birlikte, iş dünyasında yeni işbirlikleri ve projeler geliştirmek için heyecanlıyız."

MAGİAD Başkanı Bozyaka da ekledi: "İki köklü dernek olarak, Manisa ve İzmir'deki iş insanlarına yönelik ortak etkinlikler ve eğitim programları düzenleyerek işbirliğimizi artırmayı hedefliyoruz. Ayrıca iki derneğimizin üyelerine önümüzdeki haftalarda ticaret köprüsü programımızda bir araya getirip, yeni iş alanları, yeni ortaklıklar ve üyelerimiz arasında ticaret yapma alışkanlığı hedefliyoruz."

Bu işbirliği çerçevesinde, MAGİAD ve EGİAD, Manisa ve İzmir'de yaşayan iş insanlarına yönelik birlikte panel ve eğitim gibi programlar düzenleme noktasında hareket etmeye karar verdiler.HABER MERKEZİ

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER