© Manisa Manşet Gazetesi

MANİSA DOSTLAR MECLİSİNİN KONUĞU GAZETECİLER CEMİYETİ OLDU

Manisa Dostlar Meclisi bu hafta Manisa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Filizkan ve cemiyet üyelerini  konuk etti. Yerel basının sıkıntıları ve Tasarruf Tedbirleri, basını nasıl etkileyeceği konuşuldu.

Manisa Dostlar Meclisi'nin sözcüsü Cihan Canuyar yaptığı konuşmada "Manisa Dostlar Meclisimizin bu haftaki konukları; Manisa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı sayın Ali Filizkan ve yönetim kurulu üyeleri  Ahmet ünsal,  Murat Yalçın ve gazeteciler cemiyeti üyesi Nurgül Yılmaz oldu. Konumuz basınımızın sorunları oldu. Duayen gazetecilerimizle basınımızın dünü ve bugününü konuştuk, ayrıca tasarruf tedbirleri noktasında basınımıza uygulanan ambargo ana gündemimiz oldu. Çok keyifli ve bilgilendirici bir toplantı oldu.

Manisa Dostlar Meclisi olarak basınımızın her daim yanındayız. Toplantımıza katılan Manisamızın duayen gazetecilerine teşekkürü bir borç biliyoruz" ifadelerini kullandı.

Manisa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı  Ali Filizkan ise " Manisa Dostlar Meclisi ile yerel basının sorunlarını konuştuk. Tasarruf Tedbirleri  basını etkilemesi  konuşuldu. Bizleri konuk eden Manisa Dostlar Meclisine teşekkür ederiz " dedi.

CÜNEYT HASÇELİK 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER