© Manisa Manşet Gazetesi

MANİSA FK TUGAY KACAR İLE ANLAŞTI

MANİSA FK TUGAY KACAR İLE ANLAŞTI Tugay Kacar kimdir? Hangi mevkide oynuyor?

Manisa Futbol Kulübü, tecrübeli orta saha oyuncusu Tugay Kacar’ı kadrosuna kattı. İmza töreninde konuşan Tugay, “Manisa Futbol Kulübü’nün bir parçası olduğum için mutluyum” dedi.


Manisa Futbol Kulübü, Boluspor’dan ayrılan kanat oyuncusu Tugay Kacar ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladı. İmza törenine İdari Direktörü Nderim Nexhipi de katıldı. İmza töreninde konuşan yeni transfer Tugay Kacar, “Manisa Futbol Kulübü’nün bir parçası olduğum için mutluyum. Kulüp olarak tek hedefimiz Süper Lig’e çıkmak. Bunun için takım arkadaşlarımla birlikte elimizden geleni yapacağız” dedi.


LİGİ BİLEN BİR OYUNCU 
Tugay Kacar’ın ligi bilen tecrübeli bir isim olduğunu vurgulayan İdari Direktör Nderim Nexhipi, “Tugay, yıllardır bu ligde iyi performans göstermiş oyunculardan biri. Kadromuza kattığımız için mutluyuz. Bu Onun da bizimle birlikte olmak istemesi bizim için önemli. Tecrübesiyle takımımıza büyük güç katacaktır. Kendisine Manisa Futbol Kulübümüzün formasıyla başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.


YENİ TRANSFER TUGAY KACAR KİMDİR?
Manisa Futbol Kulübü’nün yeni transferi Tugay Kacar, 1 Ocak 1994 yılında Uşak’ta dünyaya geldi. Futbola Uşakspor altyapısında başlayan tecrübeli orta saha daha sonra Denizlispor altyapısına transfer oldu. Profesyonel kariyerine başladığı Denizlispor’un ardından Ofspor, Kızılcabölük, Ankaraspor, Karşıyaka, Gaziantep FK formaları diyen Tugay, son 3 sezondur Boluspor forması giyiyor. Kariyerinde UEFA Avrupa Ligi Elemeleri ve Süper Lig maçları da dahil 192 maça çıkan Tugay, geçtiğimiz sezon 1. Lig’de 32 maçta forma giydi.

MİNE BADAN

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER