© Manisa Manşet Gazetesi

Manisa’da “Arife Çiçekleri” açtı 

Danimarka Türk Diyanet Vakfı ile Manisa İl Müftülüğü ve TDV Manisa Şubesi işbirliğiyle “Arife Çiçekleri İyilik ve Dayanışma Buluşmaları” gerçekleştirildi. 

Danimarka Türk Diyanet Vakfı tarafından kampanya giderlerinin karşılandığı, Diyanet İşleri Başkanlığı, Türkiye Diyanet Vakfı, İl ve İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlükleri marifetiyle planlama, lojistik destek, başvuru ve dağıtım sürecinin koordine edildiği “81 il 81 Öksüz/Yetim” kampanyasında iyilik paketleri Manisalı Arife Çiçekleri’ne teslim edildi.

 “Bir Tebessüme Talibiz” sloganıyla yürütülen kampanyada Manisa ve ilçelerinde verilecek 80 adet hediye-iyilik paketinin dağıtımı için program düzenlendi. Programa İl Müftü Yardımcısı Mehmet Ceyhan, Danimarka Türk Diyanet Vakfı gönüllüleri, Şehzadeler ve Yunusemre ilçelerinden gelen yetim/öksüz çocuklar ve aileleri, gençlik koordinatörleri ve manevi danışmanlar katıldı.

TDV Manisa Gençlik Merkezinde düzenlenen programda konuşan İl Müftü yardımcısı Ceyhan, Danimarka’dan Türk vatandaşların destekleri ile gönül köprüleri kurulduğunu ve Ramazanın bereketlendiğini ifade etti.

Destek veren tüm hayırseverlere teşekkür eden Ceyhan, bu kampanya vesilesiyle kardeşlik bağlarının devam edeceğini bildirdi. 

Program sonunda yetim çocuklara ve ailelerine alışveriş kartları hediye edildi.

CÜNEYT HASÇELİK

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER