© Manisa Manşet Gazetesi

Manisalı hafızlar göz kamaştırdı

HEM HAFIZLIK, HEM GÜZEL OKUMA Diyanet İşleri Başkanlığı 2021 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri çerçevesinde çeşitli dallarda Kur’an-ı Kerim yarışmaları düzenliyor.

HEM HAFIZLIK, HEM GÜZEL OKUMA
Diyanet İşleri Başkanlığı 2021 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri çerçevesinde çeşitli dallarda Kur’an-ı Kerim yarışmaları düzenliyor. Din görevlileri arasındaki hafızlık yarışmasında Yunusemre Aliağa Camii Müezzin Kayyımı Selami Çeviren, Kur’an Kursları Arası Erkek Öğrenciler Hafızlık Yarışması’nda Manisa Akhisar Hilaliye Kur’an Kursu Öğrencisi Mehmet Can Çiçek ve Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması finalinde de Kırkağaç Karakurt Mahallesi Kurs Cami İmam Hatibi Adem Bilgetay Türkiye 1’incisi oldu.

‘MANİSA HAFIZLAR DİYARIDIR’
Manisa İl Müftüsü Mustafa Soykök, alınan başarılı sonuçlarla ilgili yaptığı açıklamada “Rabbimize hamdolsun bu sene hafızlarımız Manisa’mızı en güzel şekilde temsil ettiler. Başarılarından dolayı kendilerini, hoca ve ailelerini kutluyorum. Manisa’mız hafızlar diyarıdır. Geçmişten günümüze bu gelenek devam etmektedir. Şu anda inşaatları devam eden Karaköy, Hilaliye ve Dereköy Kur’an Kurslarımız gibi inşaatı devam eden kurslarımız tamamlandığında daha iyi bir yere geleceğiz. Emek veren herkesten Allah razı olsun” dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER