© Manisa Manşet Gazetesi

MCBÜ Hafsa Sultan Hastanesi Kozmetoloji Merkezi güzelleştiriyor 

Kozmetoloji alanındaki eğitim ve uygulama olanaklarını genişletmek amacıyla yenilenen yüzüyle yeni yerinde hizmete başlayacak olan Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesi Kozmetoloji Merkezi’nin açılışı gerçekleşti.

MCBÜ Hafsa Sultan Hastanesi Eski Başhekimlik Binası ikinci katta hizmet verecek olan Kozmetoloji Merkezi Açılış Programı’na Rektör Prof. Dr. Rana Kibar, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Oktay Üçer, dekanlar, akademik ve idari personel ile hastane çalışanları katıldı.

 Açılış konuşmasını yapan Tıp Fakültesi Dermatoloji Anabilim Dalı Başkanı ve Kozmetoloji Merkezi Müdürü Prof. Dr. Aylin Türel Ermertcan merkezin 2015 yılından beri hastane içinde hizmet vermekte olduğunu ifade ederek, “Kozmetoloji Merkezimiz yeni yerine taşınması nedeniyle burada toplandık. Merkezimizde son teknolojiye sahip lazer cihazlarımız mevcut. Leke tedavisi, damar tedavisi, epilasyon, akne izleri, cilt gençleştirme amaçlı lazerlerimiz bulunmakta. Bunun dışında dolgu ve botox uygulamaları, saç dökülmesi ve selülit tedavisi yapılmakta. Cilt bakımı estetisyen ve hocalarımız tarafından güvenli ellerde kaliteli malzemelerle gerçekleştirilmekte” ifadesini kullandı.

Rektör Prof. Dr. Rana Kibar, Sağlık Yerleşkesinde yapılan etkinliklerin hız kesmeden devam ettiğinin altını çizerek başladığı konuşmasında, “Üniversitemizin her alanda vermiş olduğu hizmeti, eğitim- öğretim altyapısından başlamak üzere daha kaliteli bir hale getirmek üzere sizlerin de katkısıyla çalışmaya devam ediyoruz.   Bu anlamda özellikle hastanemizde yaptığımız uygulamalar daha görünür, sadece Manisa’ya değil tüm bölgeye hizmet vermesi bakımından da önem arz ediyor. Kozmetoloji Merkezimizi yeni yerimize taşımakla sadece fiziki imkanlarımızı daha iyi hale getirmiş olmakla kalmadık, bunun yanında son teknolojiye uygun cihazlarla da merkezimizi destekledik. Hastanemiz birçok alanında olduğu gibi bu merkezimizde de uzman bir kadro ile çalışıyor. Bu merkezimiz yeni imkânlarıyla birlikte çok daha kaliteli bir hizmet vermeye vesile olacaktır” dedi.


Kozmetoloji dendiğinde ilk olarak insanın aklına güzellik gelse de insan sağlığına ciddi anlamda dokunduğunu belirten Rektör Prof. Dr. Kibar, “Biz burada yapılan hizmet ile Manisa halkı başta olmak üzere bölge halkına en güzel şekilde hizmet edileceğine inanıyoruz. Bu noktada Başhekimliğimiz başta olmak üzere Kozmetoloji Merkezimizin açılışında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Burada yapılacak olan tüm hizmetlerin insanların sadece güzelliğine değil aynı zamanda ruhsal sağlığına da katkı sağlayacağına inanıyorum. İnsanın güzelliği sadece fiziki olarak değil, içsel huzuru ile de alakalı bir durum. Dolayısıyla burada yapılacak çalışmaların buna da vesile olmasını diliyorum. Hepinize katılımınız için teşekkür eder, yeni yerimizin sağlık ve güzellik alanında başarılı birer hizmet sunmasını dilerim” diye konuştu. Program, kurdele kesilmesi ve ardından tedavi odalarının gezilmesi ile sona erdi.

MİNE BADAN

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER