© Manisa Manşet Gazetesi

MHP'li Öner'den yeniden seçilen Kırlı'ya tebrik

MHP Manisa İl Başkanı Murat Öner, Manisa Madeni Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanlığı'na yeniden seçilen Halil Kırlı'yı tebrik etti.

MHP Manisa İl Başkanı Murat Öner, Manisa Madeni Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanlığı'na yeniden seçilen Halil Kırlı'yı tebrik etti. Öner, 16 yıldır bu görevi sürdüren Kırlı'nın yeni dönemde de başarılı çalışmalara imza atacağına inandığını söyledi.

Manisa Madeni Esnaf Sanatkarlar Odası’nın seçimli olağan genel kurulu Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Sosyal Tesisinde gerçekleşti. 16 yıldır başkanlık yapan Halil Kırlı ile geçen dönem yönetimde yer alan Ekrem Güngörgil başkanlık için yarıştı. Sakin bir ortamda gerçekleşen genel kurulda konuşmaların ardından yapılan oylamada, Halil Kırlı 479 oyla 5. kez başkanlığa seçilirken, Ekrem Güngörgil 154 oy aldı. Kongreye MHP'den Manisa İl Başakın Murat Öner, İl Başkan Yardımcısı Muammer Babuş, il yönetiminden Haşim Alafan, Çelebi Aslan ve Erdin Ödeker ile Yunusemre MHP Belediye Meclis Üyesi Cemal Kutlar da katıldı. Her iki adaya da başarılar dileyen  MHP Heyeti, adaylarla fotoğraf çektirdi ve Genel Kurul'u  takip etti.
KIRLI ÖNEMLİ ÇALIŞMALAR YAPTI
MHP İl Başkanı Murat Öner, yeniden başkanlığa seçilen Halil Kırlı'yı seçim sonrası tebrik etti. Madeni sanatkarlar esnafının önemli bir esnaf kolu olduğunu belirten Öner, Halil Kırlı'nın bu güne kadar oda başkanı olarak önemli çalışmalar yaptığını, bundan sonraki dönemde de aynı azim ve kararlılıkla madeni sanatkarlar esnafının sorunlarına çözüm arayacağına inandığını söyledi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER