© Manisa Manşet Gazetesi

Milletimizin sahip olduğu milli ve manevi değerler bizi güçlü kılıyor 


Manisa Vali Vekili Ahmet Yılmaz, Ramazan Bayramı dolaysıyla bir mesaj yayımladı. 
Yılmaz, “Toplumsal dayanışmanın ön plana çıktığı Ramazan ayını geride bırakırken, bizleri birbirimize yakınlaştıran, yardımlaşmanın ve kardeşlik duygularının en yoğun şekilde yaşandığı müstesna zamanlardan biri olan Mübarek Ramazan Bayramı’na kavuşmanın mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz.
Milletimizin sahip olduğu milli ve manevi değerler, yardımlaşma, dayanışma, milli birlik ve beraberliğimize olan sarsılmaz inancı, bu topraklar üzerinde bizi güçlü kılan değerlerdir.
Bu nedenle 6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve asrın felaketi olarak nitelendirilen depremlerden dolayı kaybettiğimiz çok sayıda vatandaşımızın acısına ortak olup bayrama buruk giren depremzede vatandaşlarımızı, hastalarımızı, yaşlılarımızı, muhtaçları, şehitlerimizin yadigârlarını ve kahraman gazilerimizi bu mübarek günlerde yalnız bırakmamak, üzüntüde de mutlulukta da bir olduğumuzu göstermek bizler için bir fırsattır.
Bu duygular içerisinde, Manisalı hemşehrilerimin ve tüm İslam Aleminin Ramazan Bayramı’nı kutluyor, sevgi ve kardeşlik duygularının coşkuya dönüştüğü bu mübarek günlerin ülkemize, İslam Alemine ve tüm insanlığa barış, huzur ve esenlik getirmesini temenni ediyorum” dedi. MİNE BADAN

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER