© Manisa Manşet Gazetesi

ÖĞRENCİLER "KLAVYEDE HIZLI YAZI YAZMA YARIŞMASINDA" TER DÖKTÜLER..

ÖĞRENCİLER "KLAVYEDE HIZLI YAZI YAZMA YARIŞMASINDA" TER DÖKTÜLER.. Yunusemre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Büro Yönetimi Alanı öğretmenleri tarafından, Dönem Sonu Faaliyet Haftası kapsamında Klavyede Hızlı Yazı Yazma Yarışması düzenlendi. Yarışmaya okulun farklı alanlarından öğrenciler katıldı. Yarışmada dereceye giren öğrencilere hediyeler verildi.

Yarışma organizasyonu ve değerlendirme jüriliği okulun Büro Yönetimi Alanı öğretmenleri tarafından yapılan yarışmada, öğrencilere verilen metnin verilen süre içinde bilgisayarda yazılması istendi.

Yarışma sonunda Yunusemre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Sayim Can , dereceye giren öğrencilere Okul Aile Birliği tarafından verilen çeşitli ödülleri törenle takdim etti.

Okul Müdürü Sayim Can yaptığı konuşmasında "... Bakanlığımız tarafından siz değerli öğrencilerimizin yarıyıl tatiline Güzel anılarla girmesi amacıyla birçok etkinlik planlamıştır. Bu etkinlikler kapsamında okulumuzda da klavyede hızlı yazı yazma yarışması düzenlemeyi karar verdik. Yarışmanın şartnamesini ve organizasyonunu büro yönetimi alanı şefi Mehtap Erim ve ilgili alan öğretmenleri birlikte oluşturdular. Ne mutlu ki bu yarışmamıza sizler çok ilgi gösterdiniz, bir taraftan yarışırken rekabet içinde olurken aynı zamanda bilgi ve tecrübenizi de arttırdınız. Bu nedenle aslında bu yarışmanın galibi hepinizsiniz. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum, tabii ki teşekkürlerin en büyüğünü değerli öğretmenleriniz hak ediyor sizleri böyle güzel bir etkinlikte buluşturdukları için onlarla ne kadar gurur duysanız azdır. Şimdiden hepinizin güzel anılarla ve birikimle yarı yıl tatiline girmenizi ve sağlıklı mutlu bir tatil dönemi geçirmenizi diliyorum.."dedi.

Yarışmadan Görüntüler: 

MİNE BADAN

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER