© Manisa Manşet Gazetesi

Sağlık personelinden motivasyon konseri

       Salihli Devlet Hastanesi Korosunun Şef Salih Kandaş yönetiminde motivasyon teması ile düzenlemiş olduğu 3.Bahar Konseri, büyük ilgi gördü.

       Salihli Belediyesi Zafer Keskiner Tiyatro Salonu’nda gerçekleştirilen konsere Devlet Hastanesi Başhekimi Gökhan Gürsoy, Belediye Başkan Yardımcıları Mahmut Süreyya Karaoğlu, Metin Durmaz, Milli Eğitim İlçe Müdürü Mahmut Yenen, kurum ve kuruluş temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı.

       Devlet Hastanesi Başhekimi Gökhan Gürsoy “2018 yılında organ bağışı temalı, 2019 yılında ise kanserle mücadeleye dikkat çeken konserler düzenledik. Sonrasında ise araya Covid süreci başladı. Sağlık personelimiz bu süreçte fedakârca çalıştı, yoruldu.  Birçok arkadaşımızı kaybettik. Sonrasında ise çok büyük bir deprem süreci yaşadık.  Çok sayıda sağlık personeli ile vatandaşımızı kaybettik. Hepimiz çok üzüldük. Bu afet süreçlerinde yorulan personelimiz için bu yıl ki temamızı motivasyon olarak belirledik.  Bu konserin hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 

HABER MERKEZİ

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER