© Manisa Manşet Gazetesi

Salihli’de Spor Kompleksi ile spor salonu inşaatı devam ediyor

Salihli Ramiz Turan Stadyumu,  Gençlik ve Spor bakanlığı tarafından hazırlanan proje kapsamında Spor Kompleksi’ne dönüştürülmesi için başlatılan çalışmalar yoğun bir şekilde devam ediyor. Ayrıca İMKB Mesleki Teknik Anadolu Lisesi kapalı spor salonu inşası yüklenişi firma tarafından sürdürülüyor.

 Salihli Ramiz Turan Stadyumu,  Gençlik ve Spor bakanlığı tarafından hazırlanan proje kapsamında Spor Kompleksi’ne dönüştürülmesi için başlatılan çalışmalar yoğun bir şekilde devam ediyor. Günümüz teknolojisine uygun olarak yürütülen çalışmaların yoğun bir şekilde devem ettiğini belirten Gürtaş İnşaat Firması sahibi Gürboğa, Salihli’ye yakışsan bir spor kompleksi olacağını söyledi.

 “Salihli’ye yakışsan bir spor kompleksi olacak”

 Gürboğa,” Proje kapsamında başlatılan Ramiz Turan Spor Kompleksi’n de çalışmalar yoğun bir şekilde devam ediyor. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hazırlanan projede birer adet gençlik merkezi, çok amaçlı spor salonu, yüzme havuzu, basketbol sahası, iki adet tenis kortu,14 bin 600 metrekare atletizm pisti ile 1 adet 425 metrekare tribün ve iki giriş kapısı yer alıyor. Zemin çalışmaları çalışmalarını gerçekleştiriyoruz. Temel ve su basmanı bitirildikten sonra inşaat çalışmaları hızla ilerleyecek. Bize verilen süre 700 gün, biz uzman kadromuz ve personelimizle projeyi 500 günde bitirip teslim etmeyi planlıyoruz.  Günümüz teknolojisine uygun, depreme ve doğal afete dayanıklı olarak inşa edilen spor kompleksi Salihli’ye yakışacak  ”dedi.

 “Ramiz Turan Spor komplesi genç sporcuların kullanımına açık olacak.”

Çalışmaların yakın takipçisi olan Ak Parti ilçe Başkanı Selçuk Dinç, ” Ramiz Turan Spor Kompleksi’nin yapımı için start verildi. Gençlik ve Spor bakanlığı tarafından hazırlanan proje kapsamında Ramiz Turan Spor Kompleksi Yenileme yapım işlerinin ihalesi 4734 sayılı Kamu İhale kanunu çerçevesinde yapıldı. İhaleyi alan Gürtaş İnşaat Firması proje kapsamında çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Maliyeti yaklaşık 130 Milyon Lira olan proje ’de birer adet gençlik merkezi, çok amaçlı spor salonu, yüzme havuzu, basketbol sahası, iki adet tenis kortu,14 bin 600 metrekare atletizm pisti ile 1 adet 425 metrekare tribün yapılacak.  Ramiz Turan Spor komplesi projesi bitirildiğinde genç sporcuların kullanımına açık olacak. Sporcularımızın başarı dolu bir spor serüvenine imza atabilmeleri adına gereken desteği fazlasıyla sağlamak bizim de sorumluluğumuz. Bu noktada çalışmalar devam ediyor. Başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere önceki dönem Gençlik ve Spor Bakanı ve 28.Dönem İzmir Milletvekili Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu,  Önceki Dönem milletvekili İsmail Bilen ve Manisa Milletvekillerimize teşekkür ederiz ”dedi.

 “İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kapalı Spor salonu İnşaatı da devam ediyor”                       

  Yine proje kapsamında Manisa Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı tarafından yürütülen Salihli İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kapalı Spor salonu İnşaatı devam ediyor. Söylemez İnşaat Firması tarafından okul bahçesinde inşaa edilen ve ihale bedelin15 Milyon 628 Bin lira olan projenin 360 günde tamamlanacağı belirtildi.

HABER MERKEZİ

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER