© Manisa Manşet Gazetesi

Tahsin Paşa milletvekili adayı mı?

Geçmiş yıllarda iki kez milletvekili adayı olan ve az oy farkıyla bu görevi kaçıran yazar, sinema ve dizi oyuncusu Bahadır Yenişehirlioğlu’nun 28. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde AK Parti’den aday olabileceği konuşuluyor.

14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimlerine doğru gidilirken partiler daha çok milletvekili çıkarmanın hesaplarını yapıyor.  İttifaklar ince hesaplar yaparak bazı illerde ortak liste bazı illerde de kazandıracak adaylar üzerinde duruyor.  Türkiye’nin sevilen isimlerinden yazar, sinema ve dizi oyuncusu Bahadır Yenişehirlioğlu’nda milletvekili adayı olabileceği kulislerde konuşulmaya başladı.

MİLLETVEKİLLİĞİNİ İKİ KEZ KAÇIRDI
Bahadır Yenişehirlioğlu daha önce memleketi Manisa’dan aday olmuştu. Yenişehirlioğlu 1995 seçimlerinde 81 oy farkla kaçırdığı milletvekilliği için 22 Temmuz seçimlerinde bir kez daha şansını denemiş, partisinin 6 milletvekili çıkardığı haberleri üzerine omuzlar üzerinde parti binasına kadar taşınmış, ancak tam teşekkür konuşması sırasında AK Partinin milletvekili sayısının 5’te kaldığını öğrenmişti.
LİSTEDE İLK SIRALARDA YER ALABİLİR
6 Mayıs 1962 tarihinde Manisa’nın Akhisar ilçesinde doğan Bahadır Yenişehirlioğlu avukat, yazar, sinema ve dizi oyuncusu kimliği ile ön planı çıkıyor. 2016 yılında rol aldığı Yedi Güzel Adam dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşayan Bahadır Yenişehirlioğlu, ilerleyen yıllarda Direniş Karatay, Payitaht Abdülhamid, Barbaroslar: Akdeniz’in Kılıcı, Barbaros Hayreddin gibi çeşitli film ve dizilerde rol aldı. Yeni projelerde yer almayı sürdürüyor. 
Payitaht Abdülhamid dizisinde Tahsin Paşa rolü ile gönüllere giren Yenişehirlioğlu’nun bu yıl da AK Parti’nin milletvekili aday listesinde ilk sıralarda yer alabileceği iddia ediliyor.

Haber: Hüsamettin Edebali

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER