© Manisa Manşet Gazetesi

Timurcan Gök Yıldızspor 45 FK’ya imzayı attı


Süper Amatör Küme temsilcisi Yıldızspor 45 Futbol Kulübü, geçtiğimiz sezon Ürgüp forması giyen orta saha oyuncusu Timurcan Gök’ü kadrosuna kattı. Düzenlenen imza törenine Onursal Başkanımız Erhan Yıldız, Kulüp Başkanımız Hüseyin Bezci, Sportif Direktörümüz Bülent Gökkaya ve oyuncu Timurcan Gök katıldı.
Süper Amatör Küme ekibimiz Yıldızspor 45 Futbol Kulübümüz, son olarak geçtiğimiz sezon Ürgüpspor forması giyen Timurcan Gök ile sözleşme imzaladı. 25 yaşındaki orta saha oyuncusu için düzenlenen imza törenine Onursal Başkan Erhan Yıldız, Kulüp Başkanı Hüseyin Bezci ve Sportif Direktör Bülent Gökkaya katıldı. Osmaniye Akdenizspor’da kariyerine başlayan Timurcan Gök sırasıyla Sincan Belediyesi Ankaraspor, Sandıklıspor, Sökespor, Isparta 32 Spor, Aliağa FK, Yozgat Belediyesi Bozok, Küçükçekmece Sinop Spor Kulübü, Kullar 1975 Spor ve Ürgüpspor formaları giydi. Kariyerinde 177 maça çıkan Timurcan Gök, geçtiğimiz sezon ise ligin ilk yarısında 10 maçta oynadı. 
GÖK: BURASIYLA İLGİLİ HEP İYİ ŞEYLER DUYDUM
Manisa’ya geldiği için mutlu olduğunu ifade eden yeni transfer Timurcan Gök, “Yıldızspor ile ilgili hep iyi şeyler duydum. Burada daha önce forma giyen arkadaşlarım var ve kulübün başkanından malzemecisine her şeyiyle çok iyi olduğunu bana aktardılar. Furkan hocamızla da daha önce tanışmışlığımız var. İnşallah bizlere güvenenleri mahcup etmeyeceğiz. Bu sezon elimizden gelenin fazlasını yaparak Bölgesel Amatör Lige yükselmek istiyoruz. Transferimde emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.
BEZCİ: KADROMUZU GÜÇLENDİRİYORUZ
Yıldızspor 45 Futbol Kulübü Başkanı Hüseyin Bezci ise, “Kadromuzu güçlendirmeye devam ediyoruz. Bu yıl bizlerde bir hedef belirledik ve bu hedefe giderken kadromuzda iyi isimlerle yola çıkmak istiyoruz. Hazırlık maçları oynadıkça eksiklerimizi görüyoruz. Onursal Başkanımız Şiran Yıldızspor’un başarısı için mücadele ederken, burayı da hiçbir zaman atlamıyor. O yüzden Erhan Yıldız’a teşekkür ediyoruz. İnşallah bu yıl çifte şampiyonluk yaşarız. Timurcan kardeşimiz de ailemize hoş geldi. Bizlere güç katacağına inanıyoruz. Hayırlısı olsun” diye konuştu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER