© Manisa Manşet Gazetesi

Vali Ünlü'ye Hayırlı Olsun Ziyaretleri

Vali Ünlü'ye hayırlı olsun ziyaretleri Manisa Valisi kim? Enver Ünlü kimdir?

 

 

Vali Enver Ünlü’ye hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Bu kapsamda Manisa Büyükşehir Muhtarlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Yunusemre Muhtarlar Derneği, Türkiye Gençlik Vakfı Manisa İl Temsilciliği (TÜGVA), Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Manisa Şube Başkanlığı ve Bedensel Engelliler Derneği Vali Enver Ünlü’yü ziyaret etti.

Muhtarlardan Ziyaret

Manisa Büyükşehir Muhtarlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Siyami Alak, Yunusemre Muhtarlar Derneği Başkanı Bedriye Pehlivan ve muhtarlardan oluşan heyet, Vali Enver Ünlü’yü makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Dernek Başkanları çalışma ve faaliyetlerine ilişkin Vali Ünlü’ye bilgi verdi. Vali Ünlü, ziyaretleri sebebiyle başkanlara ve muhtarlara teşekkür etti.

 

MÜSİAD ve TÜGVA Ziyareti

Türkiye Gençlik Vakfı Manisa İl Temsilcisi Osman Güreser ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet ile Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği Manisa Şube Başkanı Abdurrahman Rüzgâr ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyetler, Vali Enver Ünlü’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Türkiye Gençlik Vakfı Manisa İl Temsilcisi Güreser, Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği Manisa Şube Başkanı Rüzgâr, yürüttükleri faaliyetler ve projelere ilişkin Vali Ünlü’ye bilgi verdi, hayırlı olsun dileklerini iletti.

 

Bedensel Engelliler Derneği Ziyareti

Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Yasemin Yıldız ve yönetim kurulu üyeleri de Vali Enver Ünlü’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Başkan Yıldız, Vali Ünlü’ye hayırlı olsun temennisinde bulunarak derneğin yürüttüğü çalışmalar ile engellilerin yaşadığı sorunlar ile talep ve istekleri hakkında bilgi verdi.

Ziyaretine gelen dernek üyelerine teşekkür eden Vali Ünlü, her engelin sevgi, hoşgörü, birlik ve beraberlikle aşılabileceğini, bundan sonra engelli bireylerimiz ve aileleri ile sık sık bir araya geleceklerini söyledi.HABER MERKEZİ

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER