© Manisa Manşet Gazetesi

Yeniden Refah Partisi Akhisar ilçe binasına bıçaklı saldırı gerçekleştirildi!

Akhisar’da dün akşam saatlerinde Yeniden Refah Partisi ilçe binasına kimliği belirsiz kişi ve kişiler tarafından bıçaklı saldırı gerçekleştirildi.

Edinilen bilgilere göre  Yeniden Refah Partisi’nin Akhisar İlçe Binasında partililerin liste çalışması yaptığı sırada kimliği belirsiz bir kişi tarafından parti binasındakiler arasında sözlü bir münakaşa yaşandı. Bu sırada parti binasının önünde bulunan Yeniden Refah Partisi Manisa Milletvekili aday adayı Hızır Şenol’a da hakaretler savuran şahıs yaşanan münakaşa sonrası olay yerinden uzaklaştı. Olaydan kısa süre sonra hakaretlerde bulunan şahsın oğlu parti binasına gelerek, Hızır Şenol başta olmak üzere diğer partilere bıçakla saldırdı. Olayda herhangi bir yaralanma veya can kaybı yaşanmazken parti binasında bulunan partililer kimliği belirsiz kişiye müdahale ederek polise şikayetçi oldu. 

Polis tarafından iki kişinin gözaltına alındığı ve olayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Yaşanan olayla ilgili sosyal medya adresinden açıklamada bulunan Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlu ise paylaşımında "Akhisar Yeniden Refah Partisi’ne yapılan bıçaklı saldırıyı kınıyor ve geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum." ifadelerine yer verdi.

HABER MERKEZİ
 

 
 
 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER