© Manisa Manşet Gazetesi

Yeniden Refah Partisi’ne Manisa’da yeni başkanlık binası  

Milli Görüş’ün Manisa’daki temsilcisi olan Yeniden Refah Partisi İl Başkanlığı yeni hizmet binasında Manisalılara hizmet verecek. Manisa Hükümet Konağı ve Emekliler Parkı karşısındaki bina artık il başkanlığı binası olarak hizmet sunacak. Şehrin en çok görünen noktası olarak kabul edilen binaya Milli Görüş lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın “Milli Görüş bu milletin inancıdır, tarihidir, kimliğidir, ruh köküdür” yazılı afişi ile Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan’ın posterleri asıldı. Tadilat çalışmaları devam ederken Ağustos ayının sonlarına doğru açılış yapılacağı ve Genel Başkana Fatih Erbakan’ın katılacağı ifade edildi. 
Yeniden Refah Partisi 31 Mart yerel seçimlerinde Manisa’da Selendi Belediyesi’ni kazanarak büyük bir başarıya imza atmıştı. 


MANİSA’YI ÇOK SEVİYORUZ

Yeniden Refah Partisi Manisa İl Başkanı Serhat Orhan sosyal medyadan yaptığı açıklamada, “Manisa’yı çok seviyoruz. Hizmet etmeye geliyoruz! Yeniden Refah Partisi Manisa İl Başkanlığı binamızın açılışını çok yakında gerçekleştireceğiz” dedi. 


ŞEHZADELER ŞEHRİ MANİSA’MIZDAKİ YENİ KARARGÂHI

Yeniden Refah Partisi Manisa Siyasi İşler Başkanı Enes İzci ise, “Milli Görüş Davamızın, Yeniden Refah Partimizin Şehzadeler Şehri Manisa’mızdaki yeni karargâhı hayırlı uğurlu olsun. Rabbim utandırmasın, hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin inşallah” dedi.

CÜNEYT HASÇELİK

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER