© Manisa Manşet Gazetesi

Yenişehirlioğlu kırsal mahallelerde vatandaşlarla buluştu

 

 

AK Parti Manisa Milletvekili Adayı Bahadır Yenişehirlioğlu, seçim çalışmaları kapsamında Manisa’nın kırsal mahallerini ziyaret ederek vatandaşlar ile buluşuyor. Ziyaretlerde üreticinin taleplerini dinleyen Yenişehirlioğlu, “Cumhuriyetin ikinci yüzyılında da AK Parti olarak vereceğimiz desteklerle çiftçimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Birlikte çalışarak ülkemizi tarımda en ileriye götüreceğiz.” dedi.

 

Seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden AK Parti Manisa Milletvekili Adayı Bahadır Yenişehirlioğlu, Manisa’nın ilçelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geliyor. İlçe merkezlerinde esnaf ziyaretleri yapan Bahadır Yenişehirlioğlu, kırsal mahallelerde de üretici ile buluşuyor. 

 

KAPI KAPI DOLAŞIP DESTEK İSTEDİ

Yenişehirlioğlu, gittiği ilçelerin kırsal mahallerinde kapı kapı dolaşıp destek istedi. Vatandaşlara Manisa için hedeflerinden bahseden Yenişehirlioğlu, Türkiye yüzyılı hedefleri doğrultusunda AK Parti’nin hayata geçireceği projeleri anlattı. 

Her yerde sevgi ile karşılanmanın kendisini çok mutlu ettiğini ifade eden Bahadır Yenişehirlioğlu, “Doğup büyüdüğüm bu bereketli toprakların güzel insanlarını temsil etmek için önemli bir yola çıktık. Bu yolda Manisamızda her kesim ile buluşarak, köylere kadar gidip herkesin desteğini istiyoruz. Esnafımıza, üreticimize, genç kardeşlerimize ve her kesimden vatandaşımıza istikrarın devam etmesi noktasında 14 Mayıs seçimlerinin öneminden bahsediyoruz. Çünkü Türkiye’nin etrafında oynan oyunları açıkça görüyoruz. İcraatlarımızı istemeyenler ve başta attığımız yerlilik olmak üzere enerjideki bağımsızlık hamlelerimizi durdurmak isteyenler var. Bizler durmayacağız ve yorulmayacağız. Şuana kadar çok büyük işler yapıldı, fakat hayallerimizi süsleyen pek çok proje var. Ben tüm siyasi görüşte olan kardeşlerimin oyuna talibim. Manisalı hemşehrilerimin de bu kutlu davada bize destek vereceğine inanıyorum. Türkiye yüzyılı hedefi doğrultusunda yapacak çok işimiz var. Çiftçimizin isteklerini yerine getireceğiz. Üreten Manisa daha çok üretecek. Cumhuriyetin ikinci yüzyılında da AK Parti olarak vereceğimiz desteklerle çiftçimizin yanında olmaya devam edeceğiz. İnşallah birlikte çalışarak ülkemizi tarımda en ileriye götüreceğiz.” dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER