© Manisa Manşet Gazetesi

Yenişehirlioğlu köy köy gezip destek istiyor

AK Parti Manisa Milletvekili Adayı Bahadır Yenişehirlioğlu, seçim çalışmaları kapsamında gittiği her yerde vatandaşlar tarafından coşkulu bir şekilde karşılanıyor. İlçelerin en uzak kırsal mahallelerine kadar giderek vatandaşlarla buluşan Yenişehirlioğlu, her kesimden 14 Mayıs seçimleri için destek sözü alıyor.


Seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden AK Parti Manisa Milletvekili Adayı Bahadır Yenişehirlioğlu, Manisa’nın tüm ilçelerini gezerek en uzak kırsal mahalleri ziyaret edip, vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Güler yüzü ve samimiyeti ile herkesin sevgisini kazanan AK Partili Yenişehirlioğlu’na  gittiği her yerde vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.
AKHİSAR’DA YENİŞEHRİLİOĞ’LUNA COŞKULU KARŞILAMA
Doğup büyüdüğü Akhisar’ı ziyaret eden Bahadır Yenişehirlioğlu burada davul, zurna ve meşaleler ile karşılandı.   Programına esnaf ziyareti ile başlayan Yenişehirlioğlu, Gökçeahmet Mahallesi’nde bir hayır yemeğine katıldı. “Köy hayrı candır, yemeği dualıdır” diyen Yenişehirlioğlu  ardından Mermerciler Kooperatifi’nin temel atma törenine katılım sağladı. Yenişehrlioğlu, akşam saatlerinde ise kırsal Han Paşa ve Dağdere mahallelerini ziyaret etti.  Vatandaşlara AK Parti’nin Türkiye yüzyılı hedeflerini anlatan Yenişehirlioğu, 14 Mayıs seçimleri için destek sözü aldı. MİNE BADAN

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER