© Manisa Manşet Gazetesi

Yenişehirlioğlu’na Alaşehir ve Turgutlu’da sevgi seli

 


AK Parti Manisa Milletvekili Adayı Bahadır Yenişehirlioğlu, seçim çalışmaları kapsamında gittiği Alaşehir ve Turgutlu’da vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı. Vatandaşlara karanfil dağıtan Yenişehirlioğlu, ‘Türkiye Yüzyılı’ hedeflerinin geçekleştirilebilmesi için herkesten destek istedi.

Seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Manisa Milletvekili Adayı Bahadır Yenişehirlioğlu, Alaşehir’de esnaf ve vatandaşlar ile bir araya geldi.  Bahadır Yenişehirlioğlu’na AK Parti Alaşehir İlçe Başkanı Fedayi Kozan ve partililer eşlik etti. Alaşehirlilerin yoğun ilgisi ile karşılan Yenişehirlioğlu, buluştuğu esnaf ve vatandaşlara karanfil dağıttı. Vatandaşların taleplerini dinleyen Yenişehrlioğlu, projeleri ve hedeflerini anlattı.

‘TÜRKİYE YÜZYILI’ HEDEFLERİ İÇİN VATANDAŞLARDAN DESTEK İSTEDİ
Bahadır Yenişehirlioğlu’nun bir sonraki durağı Turgutlu oldu. Turgutlu’da çeşitli temaslarda bulunan Yenişehirlioğlu esnafı ziyaret ederek vatandaşlarla da bir araya geldi. İlçe merkezindeki pazar esnafına ‘hayırlı işler’ dileyen Yenişehrlioğlu’na vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Vatandaşlara karanfil dağıtan Yenişehirlioğlu,  ‘Türkiye Yüzyılı’ hedefleri için herkesten destek istedi. Yenişehirlioğlu’na AK Parti Turgutlu İlçe Başkanı Serkan Baş ve partililer eşlik etti. 
İLÇELERDE GENÇLERLE BULUŞTU
Öte yandan Bahadır Yenişehrlioğlu ilçe ziyaretlerinin sonunda kafelerde gençlerle sohbet edip okuyucuları ile buluştu. Gençlerle selfie çekilen Yenişehirlioğlu, yazdığı kitapları imzaladı. Buluşmalarda 14 Mayıs Seçimleri’nin öneminden bahseden Yenişehirlioğlu, partisinin gençler için hataya geçireceği projeleri anlattı. HÜSAMETTİN EDEBALİ

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER