© Manisa Manşet Gazetesi

Yeşil Doğa çekimleri Demirci'de gerçekleşti

 

 

 

CNN TÜRK Televizyonunda izlenme rekorları kıran Güven İslamoğlu'nun hazırlayıp sunduğu Yeşil Doğa programı Demirci'de 2 gün süren çekimler gerçekleştirdi. Doğanın sesine kulak veren Güven İslamoğlu Yeşil Doğa program ekibi ile birlikte Demirci'ye gelerek ilçenin tarım, kültür, tarih ve doğa üzerine önemli çekimler yaptı. 

 

12 Haziran Pazartesi günü başlayan çekimlerde Belediye Başkanı Selami Selçuk'ta, Tarım Ürünleri Merkezinde bulunan Demirci Kadın Kooperatifinde röportaj verdi. Başkan Selçuk, Demirci Kadın Kooperatifinin çalışmalarının yanı sıra, ilçedeki doğa ve spor turizmine yönelik yapılan çalışmalar ve belediyenin 15 ay önce faaliyete geçirdiği Güneş Enerji Santrali (GES) üzerine de açıklamalar yaptı. Yeşil Doğa programının sunucusu Güven İslamoğlu daha sonra ilçe merkezinde sanatının son temsilcisi olan ustalarla buluşurken, doğada üretim yapan tarımcılara da mikrofon uzattı. 2 gün süren çekimlerin ardından Güven İslamoğlu ilçeden ayrıldı. 

3 BÖLÜM HALİNDE YAYINLANACAK 

Demirci'de yapılan çekimlerin CNN TÜRK televizyonu Yeşil Doğa programında 3 bölüm olarak yayınlanacağı belirtildi. Program tarihi ise ayrıca duyurulacaktır. Demirci daha önce 2022 Aralık ayında CNN TÜRK Yeşil Doğa programında yer almıştı. HABER MERKEZİ

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER