© Manisa Manşet Gazetesi

Yıldızspor 45 FK Hurşit Velioğlu ile anlaştı 

 

Manisa Süper Amatör ekibi Yıldızspor 45 Futbol Kulübü tecrübeli stoper oyuncusu Hurşit Velioğlu’nu kadrosuna kazandırdı. Kırmızı-siyahlı forma ile sözleşme imzalayan Hurşit Velioğlu, “Başarılı olacağıma inandığım yerdeyim” diye konuştu.
Yıldızspor 45 Futbol Kulübü transferde durmuyor. Manisa ekibi, teknik heyetin raporu doğrultusunda kadrosuna yeni isimleri kazandırmaya devam ediyor. Kırmızı-siyahlılar son olarak geçtiğimiz sezon Ayrancılar Gençlik Spor forması giyen Hurşit Velioğlu ile sözleşme imzaladı. Düzenlenen imza törenine Onursal Başkan Erhan Yıldız ve Kulüp Başkan Hüseyin Bezci katıldı. Tecrübeli stoper Hurşit Velioğlu geçtiğimiz sezon 27 maçta forma giydi. Kariyerine Türasaş Sakarya Demirspor’da başlayan Hurşit, Belediye Kütahyaspor, Fenerspor, Akhisarspor, Kilimli Belediyespor, Zonguldak Spor Futbol Kulübü, Hızırtepe, Erdekspor, Yomraspor, Nevşehir Belediyespor, Turgutluspor, Manavgat Belediyespor, Artvin Hopaspor, Kırıkkale FK, Yeni Mersin İdmanyurdu, Hendekspor, Antalya Kemer, Ereğli Belediye, Görükle İpekspor ve Selçuk Çamlıkspor formaları giydi. TFF 3.Lig, 2.Lig ve Bölgesel Amatör Lig tecrübesi olan yeni transfer Hurşit Velioğlu, “Başarılı olacağıma inandığım yerdeyim. Manisa Yıldız Spor Kulübü başkanı, yönetimi, teknik heyeti ve personeli ile bu ligin üstünde. Üst ligleri sonuna kadar hak eden bir takımdayım. Bu sezon bunu başarmak adına hep birlikte çok çalışacağız. Başkanlarımıza, teknik heyetimize teşekkür ediyorum. Güzel bir sezon olmasını temenni ediyorum” dedi.
Kulüp Başkanı Hüseyin Bezci ise, “Kadromuza çok tecrübeli bir ismi kattık. Eksik gördüğümüz bölgelerimize takviyelerimiz devam ediyor. Onursal Başkanımız Erhan Yıldız taleplerimizi sağ olsun hemen yerine getiriyor. Ona bir kez daha teşekkür ederiz. Bizim tek bir hedefimiz var oda başarılı olmak. Bunu başarabilecek bir kadroya sahibiz. Takımımızın formasını giyecek her isme ihtiyacımız olacak. Birlik ve beraberlik içerisinde kazanmak adına ne gerekiyorsa sahada yapacağız. Hurşit Velioğlu futbolu dışında bize tecrübesiyle de katkı sağlayacaktır. Her iki taraf içinde hayırlısı olsun” şeklinde konuştu. HABER MERKEZİ

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER