© Manisa Manşet Gazetesi

Zafer Spor bir kez daha zirvede 

Zafer Spor bir kez daha zirvede  Eti ve Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) iş birliği kapsamında “Sen Gençsin, Güç Sensin” projesi ile bilim, kültür-sanat, sosyal sorumluluk ve spor alanlarında bu yıl desteklenecek 16 genç belirlendi. Manisa Soma Zaferspor Antrenörlerinden Hilal Büyükkurşuncu, Zafer Spor misyonunu, vizyonunu ve hikayesini anlatarak katıldığı bu yarışmada spor alanında en başarılı katılımcı seçilerek mentörlük ve hibe desteği almaya hak kazandı. Türkiye genelinde 875 projenin katıldığı ilk değerlendirmede, 128 proje bir sonraki aşamaya kaldı. 128 finalistin katıldığı çevrimiçi kamp sonunda her kategoriden 4 gencin seçildiği etapta, jüri Hilal Büyükkurşuncu’yu ve Zafer Spor Projesini desteğe değer gördü.

 

Eti ve Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) iş birliği kapsamında “Sen Gençsin, Güç Sensin” projesi ile bilim, kültür-sanat, sosyal sorumluluk ve spor alanlarında bu yıl desteklenecek 16 genç belirlendi.
Manisa Soma Zaferspor Antrenörlerinden Hilal Büyükkurşuncu, Zafer Spor misyonunu, vizyonunu ve hikayesini anlatarak katıldığı bu yarışmada spor alanında en başarılı katılımcı seçilerek mentörlük ve hibe desteği almaya hak kazandı. Türkiye genelinde 875 projenin katıldığı ilk değerlendirmede, 128 proje bir sonraki aşamaya kaldı. 128 finalistin katıldığı çevrimiçi kamp sonunda her kategoriden 4 gencin seçildiği etapta, jüri Hilal Büyükkurşuncu’yu ve Zafer Spor Projesini desteğe değer gördü.

Hilal Büyükkurşuncu, yaptığı açıklamada, “ Benim hayalim her çocuğun sporun temel branşı olan jimnastik sporunu tatması ve çalışmalarımızın meyvelerini toplayabilmek en büyük arzum.  Bu hayalimde bana en büyük desteği veren kulübüm Zafer Spor’a ve Başkanımız Hakan Arslancan’a çok teşekkür ederim.  Cimnastik artık ilçemizde daha yaygınlaşmış bir spor dalı olacak. Bu amaçla var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.” dedi. 
ZAFER SPOR GERÇEĞİNİ, BİZDEN SONRA DAHA İLERİLERE TAŞIYACAK GENÇLERDE YETİŞTİRMEMİZ GEREKİYOR
Kulüp Başkanı Hakan Arslancan yaptığı açıklamada, “ Öncelikle Hilal’i tebrik ediyorum. Kulübümüzün bakış açısını ve çalışmalarını çok iyi anlatarak gurur duyacağımız bir başarı elde etti. Sürdürülebilirlik adına, büyük emekler vererek bir noktaya getirdiğimiz Zafer Spor gerçeğini, bizden sonra daha ilerilere taşıyacak gençlerde yetiştirmemiz gerekiyor. Bu konuda Hilal’in ve arkadaşlarının bu boşluğu dolduracaklarına inancımız tamdır. Kimse merak etmesin geleceğimiz gençlerimiz ile emin ellerde. Gençlere güvenmeliyiz, onlara inisiyatifler tanıyarak kararlar vermelerini sağlamalıyız, hata yapma lükslerinin olduğuna ve ancak böyle gelişebileceklerine onları ve kendimizi ikna etmeliyiz. Eti ve Toplum Gönüllüleri Vakfına gençlere böyle fırsatlar verdiği için teşekkür ederim.” dedi.  ZÜLEYHA SAYDAN

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER