© Manisa Manşet Gazetesi

Zeynep Öğretmenden örnek davranış


4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma günü kapsamında, Okul öncesi öğretmeni Zeynep Demir öğrencileriyle ve velileriyle birlikte sokak hayvanları için kulübeler tasarlayarak öğrencilerinin farkındalıklarını arttırmak,  vicdanlı ve merhametli bireyler yetiştirmek amacında olduğunu söyledi. 


Bugün 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma günü. Zeynep Öğretmen, Manisa’nın Yunusemre İlçesi Cumhuriyet İlkokulu Okul öncesi öğretmeni. Varını yoğunu sokak hayvanlarına adamış, özel hayatından çok fazla feragat ederek sokak hayvanlarının yaşamaları için elinden geleni yapıyor. 


    Kendi öğrencileriyle de Dünya Hayvanları Koruma günü kapsamında yapmış olduğu bu projeyle öğrencilerine farkındalığı aşılamak istediğinin altını çizerek şunları söyledi; “4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma günü kapsamında her yıl olduğu gibi bu yıl da öğrencilerimle ve velilerimle beraber can dostlarımız için kulübeler tasarlıyoruz ve ihtiyacı olan bölgelere bırakıyoruz. Bu projeyi yapma amacımız ise sokak hayvanlarına yönelik sosyal farkındalığı geliştirmek ve bu farkındalığı arttırmak, doğayı bizlerle paylaşan minik dostlarımızın yaşam hakkına destek vermektir. En büyük temennim vicdanlı ve merhametli bireyler yetiştirebilmektir.”HABER MERKEZİ

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER