Manisa
05 October, 2024, Saturday
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

AK PARTİ YUNUSEMRE’DE VEFA İFTARI 

AK PARTİ YUNUSEMRE’DE VEFA İFTARI 

Ak Parti Yunusemre İlçe Başkanlığı; çok uzun yıllar partiye gönül vermiş ve hizmet etmiş  yöneticiler, partililer için Şelale Plaza’da vefa iftarı verdi. İftarda; oruçlar açıldı, çaylar içildi, sohbetler edildi ve ardından yapılan konuşmalarla, 14 Mayıs seçimlerine gidilen süreçte partililerden destek istendi. Vefa iftarında konuşanların üzerinde birleştikleri ana tema ise; birlik ve beraberlik vurgusu idi.

AK Parti Yunusemre İçe Başkanlığı’nın düzenlediği iftara; AK Parti MKYK Üyesi Manisa Milletvekili ve 28. dönem milletvekili adayı Murat Baybatur, Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, 28. dönem milletvekili adayı Fatih Katıöz, Yunusemre İlçe Başkanı İlkcan Durmaz, Yunusemre ilçe başkanlığı yönetimi, meclis üyeleri, önceki dönem İlçe Başkanları Zafer Ekinci ve Engin Yüksel,  İlçe Kadın Kolları Başkanı Ebru kalfa Kaplan, Gençlik kolları Başkanı Eyüp Oyit, uzun yıllar partiye emek vermiş yöneticiler, teşkilat mensupları ve partililer katıldı.
AK PARTİ’YE HİZMET EDENLERE TEŞEKKÜR 
Ak Parti Yunusemre İlçe Başkanı İlkcan Durmaz İftardan sonra kürsüde; geçmişten günümüze Ak Partiye hizmet eden herkese teşekkür ederek başladığı konuşmasında,  “İftarımızı AK Parti Yunusemre İlçe Teşkilatımıza kurulduğu günden bu yana hizmet eden kıymetli başkanlarımız ve yöneticilerimiz ile birlikte yaptık. Kıymetli Ak Parti ailem, dostluklarımızın güçlendiği bu mübarek ayda ilçe teşkilatımızın düzenlediği iftar programına katılım sağlayan herkese teşekkür ediyorum. Ramazan birlik, bereket, rahmet ve kardeşlik ayıdır. Kardeşlik, birlik ve beraberlik sofrasında önceki dönemde davamıza hizmet etmiş tüm teşkilat üyelerimizle bir araya gelmekten mutluluk duyuyorum. Geçmişten günümüze Ak partiye hizmet eden herkese teşekkür ediyorum. Ramazan ayının sonuna yaklaşırken tuttuğumuz oruçların kabul olmasını yüce Allah’tan niyaz ediyorum.” Dedi.  
AK DAVAMIZA SAHİP ÇIKMALIYIZ 
Ak Parti’nin Yunusemre ilçe başkanlıklarını yürütmüş; Fatih Katıöz, Zafer ekinci ve Engin Yüksel’e teşekkür eden İlkcan Durmaz tüm partilileri Mayıs’ta yapılacak seçimlere ve davalarına sahip çıkmaya davet etti. İlkcan Durmaz; “bugünümüze kadar davamıza taş üstüne taş koymuş tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum. Hepinizin malumu önümüzde ülkemizin geleceğini etkileyecek seçim sürecinden geçiyoruz. Bu davaya gönül vermiş eski yeni demeden, tüm herkesin üstüne düşen sorumluluğu yerine getireceğinden zerre şüphe etmiyorum. Hep söylendiği gibi; bu bir bayrak yarışıdır. Bu sancak bugün ben ve 3 kademe ekibimizin elinde. Nasıl bundan önce Fatih başkanım, Zafer başkanım ve Engin başkanım tüm güçleriyle Ak davamıza sahip çıktıysa, bizde aynı şuurla ve tüm gücümüzle sahip çıkacağız inşallah” ifadelerine yer verdi.
TÜM KUVVETİMİZLE SAHADA OLACAĞIZ 
Partisine borçlu olduğunu, 14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinde daha fazla çalışarak bu borcunu bir nebze olsun ödemeye çalışacağını, tüm kuvvetini sahaya yansıtacağını ifade eden İlkcan Durmaz; “Değerli başkanlarım, şahsım başta olmak üzere bu salondaki herkes gerek milletvekili oldu, gerek belediye başkanı oldu, meclis üyesi oldu, ilçe başkanı oldu. Gerekse şerefli davanın yönetim kadrolarında hepimiz çeşitli görevler aldık. Takdir edersiniz ki bu makamlar aynı zamanda her birimize itibar kattı. Bununla birlikte güzel, samimi dostluklar kazandık. Kendi adıma şunu söyleyebilirim ki; ben bu partiye borçluyum ve bugünler bu borçları ödeme günleridir. Burada ki hazirunun önünde söz veriyorum; tüm kademelerimle 14 Mayıs akşamı sandıklar açılana ve hayırlı sonuçları alana kadar, tüm kuvvetimizi sahaya yansıtacağız” diye konuştu.
ERDOĞAN’IN ZAFERİNİ KUTLAYACAĞIZ 
Seçimlerde ezici  bir üstünlük ile yeniden iktidara geleceklerine vurgu yapan İlkcan Durmaz; “Sizlerin de desteğiyle 14 Mayıs akşamı Türkiye bahar havasında, tüm mazlum milletlerin mutluluk gözyaşları içinde Cumhurbaşkanımız ve genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın zaferini kutlayacak. Daha önce yaptık, yine yapacağız. Alacağımız sonuçlarla parlamentoda da ezici çoğunluğu alacak ve tüm terör örgütlerini kendilerine enjekte eden, bu şer ittifakı sandıklarda öylesine yenilecek ki; bir daha partimizin ve halkımızın karşısına çıkabilecek yüzü dahi kendilerinde bulamayacaklardır” görüşlerine yer verdi.  
RAMAZAN BAYRAMINI TEBRİK ETTİ 
Tüm Manisalıları ve partililerin Ramazan Bayramını da kutlayan İlkcan Durmaz; “Tekrardan bugün gönül soframıza iştirak eden tüm başkanlarıma teşekkür ediyor, Cuma günü başlayacak olan ramazan bayramınızı tebrik ediyorum. Ailelerinizle nice güzel bayramlara ulaşmanızı, rabbimden niyaz ediyorum. Kalın sağlıcakla.” Şeklinde konuştu. HABER MERKEZİ

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!