Manisa
18 May, 2024, Saturday
  • DOLAR
    32.20
  • EURO
    35.11
  • ALTIN
    2500.6
  • BIST
    10643.58
  • BTC
    66922.325$

Babasının zor şartlarda okuttuğu Hatice Nur Ege: Kazandığı parayla babasına traktör aldı 

Manisa’da kendisine büyük emek vererek okutan babasının emeğine karşılık vermek isteyen Diyetisyen Hatice Nur Ege, mesleğinde kazandığı parayla babasının en büyük hayalini gerçekleştirdi. Cefakar baba, yıllar sonra hayalini kurduğu traktörü karşısında görünce duygusal anlar yaşadı. 

Manisa’nın Saruhanlı ilçesine bağlı Çamlıyurt Köyü’nde yaşayan 55 yaşındaki Hüseyin Ege isimli baba 27 yaşındaki kızı Hatice Nur Ege’yi yaşamış olduğu tüm zorluklara rağmen okuttu. Hatice Nur Ege, üniversiteye bitirdikten sonra Beslenme ve Diyetisyen Danışmanı olarak çalışmaya başladı. Babasının kendisini okutmasını unutmayan hayırlı kız Diyetisyen Hatice Nur, 5 yıl boyunca kazandığını biriktirerek babasının yıllardır almak istediği traktörü kendisine hediye etti.  Kızının aldığı hediye karşısında çok duygulanan baba, görenleri de hüzünlendirdi. Kızının traktör sürpriziyle şaşkına uğrayan babanın yaşamış olduğu mutluluk, kızını ve kendisini de duygulandırdı. Baba ve kızın o anları sosyal medyada çok paylaşılan videolarından biri haline geldi.


SEN HEP İSTEDİN BENİ HER ZORLUĞA RAĞMEN OKUTTUN

Babasına traktör alan Hatice Nur Ege, "Sen hep istedin beni her zorluğa rağmen okuttun. Hiç kimseye boynumu eğdirmedin. Bende sana en çok hayalin olan traktörü aldım. Canım babam. Allah senden razı olsun. Allah senin desteğini başımdan eksik etmesin. İyi ki varsın iyi ki benim babamsın. Üzülüyordun üzülüyordun ama artık traktörün var. Nenem mutlu oldun mu?  Ama siz beni okuttunuz ben de traktör aldım nenem. Nasıl akıl ettin bunu. Sana sürpriz yaptım işte. Sana dedim ya bir sürprizim var. Çok üzülüyordun sen bahçe yapamadık diye bahçe süremedik diye. Allah bana versin, ben size vereyim babacığım. Siz mutlu olun ben dünyalar kadar mutlu oluyorum. Hem de onların duası bambaşka. Benim işlerimin rast gitme sebebisiniz. İyi ki varsın." şeklindeki sözleri karşısında baba, kızına teşekkür ederek sarıldı. Baba, “Sen başımın tacısın, anamın adısın. Seni başımızdan Rabbim eksik etmesin. Allah tuttuğunu altın etsin. Ömrüm uzadı. Yeniden dünyaya gelmiş gibi oldum. Allah razı olsun bana bunu yaşattın ya. Ölsem de yüzüm gam gitmez. Gözüm açık gitmez. Allah seni başımızdan eksik etmesin” diyerek teşekkür etti. 


BABAMA SÜRPRİZ YAPMAK İSTEDİM 

Hatice Nur Ege, “Ben Saruhanlı ilçesine bağlı Çamlıyurt diye bir köyü var. Bakkalı, marketi olmayan bir köy. 30 hanelik bu köyde ben doğdum, büyüdüm, ilkokula gittim. Liseyi yatılı okudum. Ben o civar köylerde okuyan tek kızım. Zorluklara rağmen babam beni okuttu. Köyümüzde okuyan kız çok nadir.  Ben okulumu bitirip ofis açmaya karar verince babam yine elinden gelen her türlü fedakarlığı yapmaya devam etti. Bende onun yıllardır hayalini kurduğu traktörü hediye ettim 5 yıl sonra. Ona sürpriz yapmak istedim. Traktörle onu mutlu etmek istedim. Babam çok mutlu oldu, tuttuğun altın olsun kızım dedi. Allah herkese böyle hayırlı evlatlar nasip etsin dedi. Biz iki kardeşiz bir de abim var” diye konuştu.

CÜNEYT HASÇELİK

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 4
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 1
    KIZGIN

Yorumlar

  • yorum avatar
    Yılmaz uslu
    09-05-2024 15:00

    Süper bir davranış maşallah.ulkemizde okadar sorun varken bir aydır yeter artık sürekli bu haberle karşılaşmaktan bıktık usandik.bize ne arkadaş aldıysa aldi

  • yorum avatar
    Yılmaz uslu
    09-05-2024 15:00

    Süper bir davranış maşallah.ulkemizde okadar sorun varken bir aydır yeter artık sürekli bu haberle karşılaşmaktan bıktık usandik.bize ne arkadaş aldıysa aldi

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!