Manisa
01 October, 2024, Tuesday
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

CHP’li Balaban'ın Kahve Buluşması Mitinge Dönüştü

CHP’li Balaban'ın Kahve Buluşması Mitinge Dönüştü

Cumhuriyet Halk Partisi Manisa Milletvekili Adayı Semih Balaban'ın Yunusemre İlçesi Tevfikiye Mahallesi’nde gerçekleştirdiği kahve buluşması yoğun ilgi sebebiyle mitinge dönüştü. Kalabalık sebebiyle sandalye üzerine çıkıp vatandaşlara seslenen Milletvekili Adayı Balaban, “Halkın kararı karşısında kimse duramaz” diyerek Manisa'da birinci parti olma iddiasını yineledi. 

Manisa’nın sevilen siyasetçisi CHP Manisa Milletvekili Adayı Semih Balaban, 14 Mayıs genel seçimlerine az bir süre seçim çalışmalarının hızlı bir şekilde gerçekleştirmeye devam ediyor. Bir günde bir çok yerde seçim gerçekleştiren ve vatandaşların coşkusuyla karşılanan CHP Manisa Milletvekili Adayı Semih Balaban, geçtiğimiz akşam Tevfikiye Mahallesi’nde gerçekleştirdiği kahve buluşması bir anda mitinge dönüştü. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği buluşmada CHP Manisa İl Başkanı İsmail Çalışkan, Saadet Partisi İl başkanı Zekai Yılmaz, DP Manisa İl başkanı İdris Mecek, CHP Yunusemre İlçe Başkanı Av.Yalçın Arcak, Büyükşehir CHP’li Meclis üyesi Bülent Mersinli, il yönetim kurulu üyeleri, gençlik kolları ve partililer CHP’li Balaban’ın yalnız bırakmadı. 
“HİÇ BİR SİYASİ AYRIMI YAPMADAN TÜM VATANDAŞLARIMIZIN EMRİNDE OLACAĞIM”
Tevfikiye mahallesinde yoğun katılımlı halka seslenen CHP Manisa Milletvekili Adayı Semih Balaban, kendisinin halkın içinden gelen bir vekil adayı olduğunu ve bu nedenle halkın sorunları çok iyi bildiğini belirterek, vekil olduğunda siyasi partimi ayrımı yapmadan herkese eşit şekilde hizmet edeceğini söyledi. 
CHP’li Balaban yoğun kalabalığa yönelik yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi: “Manisa'nın çocuğuyum, bu bölgenin insanıyım. Şunun altını çizmek istiyorum en önemli sözüm bu yarın sizlerin oyuyla milletvekili olduğumda hiçbir siyasi parti ayrımı yapmadan bütün vatandaşlarımızın hizmetinde, emrinde olacağım. Kucaklayıcı bir siyaset yapacağız. Hiç kimseyi ayırt etmeden, kimseyi ötekileştirmeden Manisa'da yaşayan tüm vatandaşlarımıza hizmet edeceğim. Hangi partiye oy verirse versin tüm yurttaşlarımıza saygılıyız. Ama 21 yıldır ülkemin geldiği durum ortada, ekonomik kriz hayat pahalılığı ortada. Vatandaşlarımız işsizlikle, derin bir yoksullukla ve astronomik kiralar ile mücadele etmeye çalışıyor. Küçük esnaf, tarım bitmiş durumda, emeklilerimiz dahi geçinemedikleri için çalışmak zorundalar. İşte 21 yılda gelinen nokta. Artık bir şeylerin değişmesi gerekiyor ve hep birlikte bu değişimi Manisa'dan Yunusemre’den başlatacağız. Bir kişi değişecek Türkiye değişecek”
AKP VE MHP’Lİ SEÇMENLERE SESLENDİ
CHP’li Balaban yaptığı konuşmasını devamında AKP’li ve MHP’li seçmenlere seslenerek sözlerine şöyle devam etti: “AKP’ye ve MHP'ye oy veren seçmenlerimize sesleniyorum. Ülkenin bu durumundan rahatsız olduğunuzu biliyorum. Takım tutar gibi parti tutmayın. Takım tutar gibi fanatik bir seçmen olmayın. Eğer yanlışlar varsa 21 yılda bu krize ülkemiz sürülendiyse o zaman demokrasiden gelen gücünüzü kullanın ve bu değişimi başlatın. Hep birlikte bu değişimi başlattık ve başaracağız. Kimseyi ayırt etmeden birleşe birleşeşe kazanacağız. Bu zaferi Millet İttifakımızın bileşenleri içerisinde yer alan İYİ Parti, Saadet, DEVA, Gelecek ve DP ile birlikte kazanacağız.”
“HALKIMIZ KARARINI VERMİŞ”
CHP’li Balaban konuşmasının son kısımlarında, 14 Mayıs genel seçimlerin için halkın kararının Millet İttifakı’ndan yana olduğunu belirterek şu ifadelere yer verdi: “Her konuda çözümümüz var. Her konuda çözüm projelerimiz var. Muhalefetteyken söylediğimizi bir bir söylediğimizi iktidar yaptı. Birde düşünün iktidara geldiğimizde halkımız için Türkiye için Manisa için neler yapmayacağız.  Meclise gittiğimde sizlerin hizmetkarı olacağım. Her konuda ne sorun varsa ilçe başkanlarımızın rehberliğinde vatandaşımızın sesi olacağım ve sorunların çözümlerinin parçası olacağım. Halk karar vermiş halkın gücü üstünde hiçbir güç yoktur. Halkın gücün her şeyin başlangıcı ve umududur. Halk kararını vermiş. Millet İttifakımızın destekleriyle Manisa’da birinci parti olacağız. 14 Mayıs Demokrasi Bayramı şimdiden kutlu olsun.” 
CHP’li Balaban, konuşmasının sonunda partisinin iktidara geldiğinde yapacağı çalışmalar hakkında bilgi verdikten sonra ‘Birleşe Birleşe kazanacağız’, ‘Balaban Meclise’ sloganları eşliğinde sözlerini sonlandırdı. CHP’li Balaban konuşmasının ardından vatandaşlarla birlikte bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.  MİNE BADAN 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!