Manisa
30 September, 2024, Monday
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Cirit'ten Manisa Manşet'e ziyaret

Cirit'ten Manisa Manşet'e ziyaret
Kısa süre önce Basın İlan Kurumu Manisa Şube Müdürlüğü görevine başlayan İdris Cirit, il genelindeki yerel gazeteleri ziyaret ederek çalışmalarla ilgili bilgi alıyor.
Kısa süre önce Basın İlan Kurumu Manisa Şube Müdürlüğü görevine başlayan İdris Cirit, il genelindeki yerel gazeteleri ziyaret ederek çalışmalarla ilgili bilgi alıyor. Bu kapsamda Manisa  Manşet'i ziyaret ederek gazete yöneticileriyle görüşen Cirit, Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Dr. Üzeyir Dindar ve yöneticiler tarafından karşılandı. Dr. Dindar, Manşet Gazetesi'nin tarafsız yayın politikası ve çarpıcı haberleriyle gündem oluşturduğunu belirtirken, Manisa'nın sesini duyurmaya çalıştıklarını söyledi.
GAZETELER DİJİTALE YÖNELMELİ
Basın İlan Kurumu Manisa Şube Müdürü İdris Cirit de, yerel gazetelerin ayakta durması için farklı projeleri hayata geçirdiklerini, gazetelerin marka değerlerini koruyarak dijitalleşme yolunda da adımlar atması gerektiğini kaydetti. Basın İlan Kurumu'nun dijitalleşmeyi verdiği önemin, 'kağıt/yazılı basına karşıymış' gibi yorumlanmasıın yanlış olduğunu belirten Cirit, aktif ve kapsamlı bir yayıncılık için dijitalleşmenin şart olduğunu söyledi.
AMAÇ MARKA DEĞERİNİ KORUMAK
Dijital dünyanın her dakika büyümeye devam ettiğini ve bu değişimi takip etmenin yeterli olmadığını ifade eden Cirit, "Dijitalleşmeyi yakalamak yetmiyor. Beraber koşmak gerekiyor. Bizler de buna katkı sunmak için yerel gazetelerimizin gücüne güç katmak için bu yöne ağırlık veriyoruz. Bu önemi farklı algılayanlar da oluyor. Yazılı basına karşı bir duruş olarak değerlendirenler var ancak asla böyle bir amaç yok. Tek derdimiz gazetelerimizin marka değerlerini koruması ve dijitalleşmeyle entegre olarak hayatlarını devam ettirmeleri" diye konuştu.
RESMİ İLANLAR İNTERNET SİTELERİNDE
Resmi ilanların gazetelerin internet sitelerinde yayınlamasını istediklerini, bunun ek bir gelir de getirdiğini anlatan Cirit, "İlana bakmak isteyen yerel gazetemizin sitesini ziyaret ediyor. Sitenin ziyaretçi trafiği de artmış oluyor. Bu bir adımdı, gazetelerimizin dijitalleşmeyle birlikte yayın hayatına devam etmesi gerekiyor. Dijital gerçekliği yok sayamayız. Yok saydığımız anda bu silinip gitmeyi de göze almak gerekiyor. Yerel gazetelerimiz marka değerlerini korumanın tek yolu dijital dünyada da yer almalarıdır" diye konuştu. Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Dr. Üzeyir Dindar da, dijitalleşme adına ek istihdam sağladıklarını ve ilerleyen günlerde bu yönde ciddi adımlar atacaklarını ifade etti.
 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!