Manisa
03 October, 2024, Thursday
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

FETÖ-PKK DESTEKLİ KOALİSYONA MİLLETİMİZ GEÇİT VERMEYECEK

FETÖ-PKK DESTEKLİ KOALİSYONA MİLLETİMİZ GEÇİT VERMEYECEK

AK Parti MKYK Üyesi Manisa Milletvekili Tamer Akkal, seçim çalışmaları kapsamında Şehzadeler ilçesinde temaslarda bulundu. Manolya Meydanı’nda önce vatandaşlara lokma dağıtan Akkal, seçim standına gelen vatandaşlara taleplerini topladı, sorularını cevapladı. Akkal sonrasında parti teşkilatı ile esnaflarla görüştü. Akkal, Manisa’nın her alanda söz sahibi olması için AK Parti’nin projelerini anlattı, destek istedi. 11’li koalisyonun Türkiye’nin geleceğine dair olumlu bir planı olmadığını söyleyen Akkal, PKK’nın her gün destek verdiği Kılıçdaroğlu’nun hayalleri destekçileri ile suya düşecek. 14 Mayıs muhalefetin komple tarihten silineceği bir tarih olacak. FETÖ ve PKK’nın destek verdiği bir mekanizmaya milletimiz destek vermeyecek.”dedi. 

Manisa’nın tüm ilçelerini karış karış gezen AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Tamer Akkal, Şehzadeler ilçesinde nabız yokladı. Hem vatandaşlarla hem de esnaflarla yakından ilgilenen Akkal, Manisa’nın Türkiye Yüzyılı’na en fazla katkı sunan bir il olması için tüm projelerin hazır olduğunu seçim zaferlerinin ardından yatırımların ve hizmetlerin kaldığı yerden aynı şekilde daha da kapsamlı bir şekilde devam edeceğini söyledi.

Akkal ve beraberindekiler güne küçük sanayi sitesi esnafını dinleyerek başladı. Sanayi esnafına her zaman destek olmaya devam edeceklerini söyleyen Akkal, seçimlerde destek istedi. Sonrasında Manolya Meydanı’ndaki AK Parti seçim standına gelen Akkal, vatandaşlara lokma ve Türk Bayrağı dağıttı. Standa gelen vatandaşlarla tek tek ilgilenen Akkal sonrasında Şehzadeler ilçesindeki esnafları tek tek ziyaret ederek çaylarını içti taleplerini dinledi.

Akkal sonrasında otobüs terminaline giderek hem firma sahipleri ile görüştü hem de yolculuk yapacak vatandaşlarla ilgilendi. Akkal’a programları boyunca AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Mehmet Emin Çipiloğlu, Gençlik Kolları Başkanı Samed Zenginoğlu ve il yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.

Akkal ayrıca, İyi Parti il yönetiminden istifa ederek AK Parti’ye katılan İsmet Reka’nın hem üye kaydını yaptı hem de rozetini taktı.

Türkiye Yüzyılı’na Manisa’nın hazır olduğunu söyleyen Akkal,”Bugüne kadar her türlü alt ve üstyapı yatırımımızı tamamladık. Artık daha büyük düşünerek Türkiye’nin adını uluslararası arenada daha fazla duyulmasını sağlamak için çalışacağız. Manisa’mızın sanayisi ve tarımını daha güçlü kılmak adına her türlü adımı atmaya hazırız. Manisa’mızın İhracat ve istihdamını nasıl katladıysak şimdi bir üst seviyeye çıkarma gayretinde olacağız. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde daha büyük hedeflere ulaşacağız.”dedi.

11’li koalisyonun Türkiye’nin geleceğine dair olumlu bir planı olmadığını söyleyen Akkal, PKK’nın her gün destek verdiği Kılıçdaroğlu’nun hayalleri destekçileri ile suya düşecek. 14 Mayıs muhalefetin komple tarihten silineceği bir tarih olacak. FETÖ ve PKK’nın destek verdiği bir mekanizmaya milletimiz destek vermeyecek.”dedi. 
MİNE BADAN 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!