Manisa
01 October, 2024, Tuesday
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Kula’da Deri İhtisas ve Karma OSB altyapı çalışmaları devam ediyor

Kula’da Deri İhtisas ve Karma OSB altyapı çalışmaları devam ediyor
Kula’da istihdam sorunlarına kökten çözüm getirecek olan Deri İhtisas ve Karma Organize Sanayi Bölgesi’nin altyapı çalışmaları devam ediyor. Proje kapsamında yapılan çalışmaların yakın takipçisi olan Belediye Başkanı ve OSB Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Tosun, incelemelerde bulundu.

Kula’da istihdam sorunlarına kökten çözüm getirecek olan Deri İhtisas ve Karma Organize Sanayi Bölgesi’nin altyapı çalışmaları devam ediyor. Belediye Başkanı ve OSB Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Tosun Proje kapsamında yapılan yol, atık su, yağmur suyu tahliye, kanalizasyon, elektrik, telekomünikasyon ile su şebeke çalışmaları devam edilen OSB alanında incelemelerde bulundu.

Yatırımcıların yoğun ilgisini çeken Deri İhtisas ve Karma Organize Sanayi Bölgesi’nde arsa satışlarının başladığını belirten Başkan Tosun, yatırımcıların yoğun ilgi gösterdiğini söyledi.

“Yapılan yatırım kentin kaderini değiştirecek”

Toplam 258 hektar alanı kapsaya Deri İhtisas ve Karma Organize Sanayi Bölgesi’nde ilk etap olarak belirlenen 81.6 hektarlık alanın altyapı çalışmalarına başlandığını ve bu süreçte yatırımcıların da ilgi gösterdiğini belirten Belediye Başkanı ve OSB Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Tosun, “1997 yılında başlayan hayal 25 yıl sonra gerçeğe dönüştü ve yapılan yatırım kentin kaderini değiştirecek. Belediye olarak bu süreçte elimizden gelen gayreti göstererek Kula’nın istihdam noktasında yaşadığı sıkıntıları aşacağız. İlçedeki istihdam sıkıntısı, bütün sıkıntıların önünde gelmektedir. Çünkü eve ekmek götürmek, eşine ve çocuklarına daha iyi bir yaşam sunmak için gurbet ellere giden hemşerilerimizin yaşadıkları sıkıntıları bu sayede aşacağız. Cumhur İttifakının gücü ve desteğiyle Kula ekonomik olarak kalkınacak, Türkiye Yüzyılı vizyonunda üreten ve katma değer oluşturan bir kent olacağı için yatımcılarımız ile Deri İhtisas ve Karma Organize Sanayi Bölgesi alanında yer baktık. İnşallah altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından bir bir fabrikalar yükselecek.  Bu projenin ilçemize hayırlar getirmesini temenni ediyor, emeği geçen başta önceki dönem Gençlik ve Spor Bakanı, AK Parti İzmir Milletvekili Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na, AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Varank’a ve Milliyetçi Hareket Partisi Manisa Milletvekili ve Gurup Başkan Vekili Erkan Akçay’a, Manisa Valisi Yaşar Karadeniz ve İlçe Kaymakamı Birkan Tatlısöz'e teşekkür ediyorum” dedi.

HABER MERKEZİ

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!