Manisa
30 September, 2024, Monday
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

MAGİAD BAŞKANI BOZYAKA, “MANİSA’NIN ÖNÜMÜZDEKİ 50 YILINI PLANLAMAK İSTİYORUZ” 

MAGİAD BAŞKANI BOZYAKA, “MANİSA’NIN ÖNÜMÜZDEKİ 50 YILINI PLANLAMAK İSTİYORUZ” 


Manisa basınıyla bir araya gelen Manisa Genç İş Adamları Derneği (MAGİAD) Serdar Bozyaka, “Biz herkesi kucaklaşan bir sivil toplum örgütüyüz. Manisa’mızın önümüzdeki 20 yılını, 50 yılını planlamak istiyoruz. Manisa’ya aşığız Manisa’nın sorunlarını da biliyoruz. Manisa’nın sorunlarını çözmek için sivil toplum örgütlerine, yerel yöneticilerine gideceğiz” diye konuştu.  


Manisa Genç İş Adamları Derneği (MAGİAD) yeni yönetimi basın mensuplarıyla bir araya geldi. Çiçekli Köyü Asmalı’da düzenlenen programda MAGİAD Başkanı Serdar Bozyaka, hayata geçireceği projelerden, çalışmalardan bahsetti. 
YENİ PROJELERLE YOLA DEVAM EDECEĞİZ 
Başkan Serdar Bozyaka, “MAGİAD 1991 yılında kurulmuş Manisa’nın en köklü sivil toplum örgütlerinden biridir.  Yıllardır bu yana Manisa’nın sorunlarına derman olmaya çalışmış, Manisa’da birçok organizasyon, etkinlik yapmış, Manisa’da iş dünyasına yönelik çalışmalarıyla öne çıkmış bir sivil toplum örgütüyüz.  Bu önümüzdeki dönemde geçmişte MAGİAD’ın köklerinden gelen bazı yaptığı projeleri, çalışmaları ve güzel işleri devam ettirmeyi, bunların üzerine daha da yeni işler, projeler ekleyerek ilerlemeyi düşünüyoruz. Göreve gelir gelmez ilk yaptığımız şeylerden bir tanesi MAGİAD’ın eski başkanlarıyla tanışmak olduk” dedi. 
MANİSA GENÇ İŞ İNSANLARI OLARAK DEVAM EDECEĞİZ 
Manisa Genç İş Adamları Derneğini tekrar ayağa kaldırmak istediklerini vurgulayan Bozkaya, “Manisa Genç İş Adamları Derneği öncelikle Manisa’ya hizmet eden bir kurum olmalı diye düşünüyoruz. Biz derneğimizin çok önemli olduğuna inanıyoruz. Bir konfederasyona bağlı, bir federasyona bağlı bir iş adamları derneğiyiz. Türkiye Genç İş Adamları Konfederasyonuna bağlıyız. Ege İş Adamları Federasyonuna bağlıyız. Onlarla iletişim halinde pek çok etkinliği yapabilme imkanımız var. Aslında çok güçlü bir yapımız var. Manisa Genç İş Adamları Derneğini tekrar ayağa kaldırmak istiyoruz. Hep söylüyoruz Manisa Genç İş Adamları diye ama gelecekti projelerimizden bir tanesi yönetim kurulumuzda ve üyelerimiz arasında kadın arkadaşlarımızda var. Manisa Genç İş İnsanları olarak önümüzdeki dönemde devam etmek istiyoruz. 18 Haziran’da üyelerimizle tanışma toplantı yapacağız. Bu toplantımıza kabinemizden bir bakanı davet etmek istiyoruz. Manisa’daki ve ülkemizdeki kutuplaşmanın sonlanabilmesi için uzlaşının sağlanabilmesi için adımlar atmak istiyoruz. Bu kutuplaşmadan hem şehrimiz, ülkemiz zarar görüyor. Biz herkesi kucaklaşan bir sivil toplum örgütüyüz. Manisa’mızın önümüzdeki 20 yılını, 50 yılını planlamak istiyoruz. Manisa’ya aşığız Manisa’nın sorunlarını da biliyoruz. Manisa’nın sorunlarını çözmek için sivil toplum örgütlerine, yerel yöneticilerine gideceğiz” diye konuştu.  CÜNEYT HASÇELİK

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!