Manisa
30 September, 2024, Monday
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

MHP Manisa Milletvekili Erkan Akçay: Bugünkü CHP, Atatürk'ün CHP'si değil

MHP Manisa Milletvekili Erkan Akçay: Bugünkü CHP, Atatürk'ün CHP'si değil

MHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, Hür ışık ve Manisa Manşet Gazetesi’ni ziyaret ederek, imtiyaz sahibi Dr. Üzeyir Dindar ile bir araya geldi.  Ziyarette gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Erkan Akçay, “Bugünkü CHP Atatürk’ün CHP’si değildir. Kılıçdaroğlu’nun genel başkan olmasıyla CHP’de büyük bir değişim ve dönüşüm yaşanmıştır" dedi.


Seçim çalışmalarını sürdüren MHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, Hür ışık ve Manisa Manşet Gazetesi’ni ziyaret etti. Akçay’a, MHP İl Başkanı Cüneyt Tosuner,  MHP İl Başkan Yardımcısı Deva Tıp Merkezi Müdürü Muammer Babuş, MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Şener Özten ile partililer eşlik etti. İmtiyaz sahibi Dr. Üzeyir Dindar ile bir araya gelen Erkan Akçay, gündeme ilişkin açıklamalarda bulunarak Millet İttifakını eleştirdi. Millet ittifakının gün geçtikçe oy kaybettiğini belirten Erkan Akçay, 14 Mayıs seçimlerinde ilk turda kazanacaklarını ileri sürdü.


"KILIÇDAROĞLU CUMHURİYETE SAVAŞ AÇTI!"
Akçay konuşmasında özetle şunları söyledi: “Bugünkü CHP Atatürk’ün CHP’si değildir. Kılıçdaroğlu’nun genel başkan olmasıyla CHP’de büyük bir değişim ve dönüşüm yaşanmıştır. Atatürkçüler tasfiye edilmiş, HDP’liler, PKK sempatizanları, fetöcü hainler ve Atatürk düşmanları CHP’nin kritik noktalarına getirilmiştir. Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyet Halk Fırkası ile Kılıçdaroğlu’nun CHP’si taban tabana zıttır. Atatürk’ün Cumhuriyet Halk Fırkası Türkiye Cumhuriyeti’ni kurmuştur. Kılıçdaroğlu’nun CHP’si Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucu değerlerine savaş açmıştır.


"GİZLİ ANAYASA ÇALIŞMASI YAPIYORLAR"
Anayasa’nın ilk üç maddesinin değiştirilmesi gerektiğini söylüyor. Bu konuda HDP, İP ve SP ile gizli anayasa çalışması yapıyor.  Atatürk’ün Cumhuriyet Halk Fırkası tam bağımsız Türkiye için yedi düvelle savaşmıştır. Kılıçdarğlu’nun CHP’si mandacı zihniyetle yabancı başkentlerden iktidar dilenmekte, emperyalizmin taşeronluğunu yapmaktadır. Atatürk’ün Cumhuriyet Halk Fırkası Türkiye Cumhuriyeti’nin mili çıkarlarına sahip çıkmıştır. Kılıçdaroğlu’nun CHP’si Türkiye düşmanları ve terör örgütleriyle iş birliği yapmakta, Türkiye’nin milli çıkarlarına muhalefet etmektedir.


"İYİ, DEVA VE GELECEK'İN KİMLİK SORUNU VAR"
İYİ Parti’nin Deva Partisi’nin , Gelecek Partisi’nin politik kimlik sorunları var. Her şey olmaya çalışıyorlar . Her şey olmaya çalışan hiçbir şey olamaz. Sosyal demokrata gidiyorlar sosyal demokrat oluyorlar. Liberal kesime gidiyorlar ben liberalim diyorlar. İYİ Parti , CHP, HDP desteğiyle mecliste yer aldılar. Terörizmin finansman anlaşmasını AK Parti, MHP birlikte çıkardı. CHP, HDP, İYİ PARTİ ağız birliği ve oy birliği halinde bu kanuna şiddetle karşı çıktılar, eleştirdiler. HDP terörizmin finansal kaynaklarını kesilmesini istemiyor. Bu tahmin edilir. CHP ve İYİ Partiye ne oluyor? Onlar neden karşı? Bu üç partinin grup başkanvekilleri mecliste ortak basın toplantısı düzenledi. Sebebi terörizm finansman anlaşmasını eleştirmek için. 


"CHP VE HDP ÖZERKLİK KONUSUNDA ANLAŞMIŞTIR"
HDP, Türkiye’yi bölmek istiyor. Önce özerklik sonra ayrı bir devlet kurmak istiyor. Kılıçdaroğlu, 23 Mayıs 2011’de Hakkâri Mitinginde, 5 Eylül 2014’te CHP Kurultayında, 7 Ocak 2016 ve 29 Mayıs 2018’de televizyonlarda “CHP iktidarında, yerel yönetim özerkliği getireceğim.” diyor. Kılıçdaroğlu 4 Haziran 2018’de Seçim Beyannamesine yerel yönetimlere özerklik maddesini koydurmuştur.


"İMRALI CANİSİ VE HDP İSTİYOR, CHP YAPIYOR"
İmralı Canisi açılım sürecinin hukuki bir yapıya kavuşturulması için 10 maddelik paket açıklamıştır. Kılıçdaroğlu,  1 Haziran 2012’de İmralı Canisi Öcalan’ın 10 maddelik paketini “CHP’nin Kürt Sorunu Çözüm Önerisi” olarak kamuoyuna sunmuştur. İmralı Canisi, 18 Şubat 2015’te TBMM’de “Hakikat ve Yüzleşme Komisyonu” kurulmasını istemiştir. CHP, 8 Aralık 2015’te TBMM İçtüzük Değişiklik Teklifi vermiş,  27. Dönemde bu teklifini yenilemiştir. İmralı Canisi Öcalan 18 Şubat 2015’te açılıma hukuki bir zemin kazandırmak için kanun teklifi verilmesini istemiştir. HP,14 Aralık 2015’te İmralı canisinin talepleri doğrultusunda 68 Maddelik kanun teklifi vermiştir. 27. Dönemde bu kanun teklifini yenilemiştir.


"CUMHUR'A VERİLEN HER OY PKK’YA SIKILAN MERMİDİR"
Kılıçdaroğlu'nun aday olduğunu duyan firari FETÖ'cüler dönüş biletlerini almış, PKK terör örgütünün Kandil'deki sözde yöneticileri hiç vakit kaybetmeden desteklerini açıklamışlardır. Zillet ittifakının adayına tek sevinen eli kanlı FETÖ ve PKK militanları olmuştur. Cumhur İttifakı’na verilen her oy haine, Türkiye düşmanlarına, sıkılmış mermidir. Aziz Milletimiz 14 Mayıs’ta Cumhur ittifakına verdiği her oyla terör örgütlerinin kökünü kazıyacaktır.


“DÜŞMANLARI CHP’DE ADAY GÖSTERİLMİŞTİR” 
“FETÖ kumpaslarının tetikçi yayın organı Taraf gazetesinde yazarlık yapan 'Kemalizm ırkçılıktır' diyen, milli devlet karşıtlığı ile bilinen, KHK ile kamudan ihraç edilen, HDP destekçisi ve Atatürk düşmanı Yüksel Taşkın, İzmir’de 1. Bölge 1. sıradan aday gösterilmiştir. Fetö terör örgütüne yardım etmek suçundan 9 ay 10 gün hapis cezası alan Tahsin Becan,  Yalova’da 1. sıradan aday gösterilmiştir. CHP üyesi bir kişinin kızına tacizde bulunduğu iddiası nedeniyle CHP Genel Merkezi tarafından hakkında disiplin soruşturması açılan Barış Bektaş, Konya’dan 1. sıradan milletvekili adayı gösterilmiştir.  Türk ordusuna çocuk katili iftirasını atan, Kemalizmi faşistlik olarak nitelendiren, Pkk, YPG ve fetö’ye sahip çıkan Hacer Foggo İzmir’den 8. sıradan aday gösterilmiştir.  “Öcalan’ın yeni fotoğrafı; tarzı hiç fena değil…” diyerek İmralı Canisi Öcalan’ın fotoğrafını paylaşan pkk destekçisi Okan Konuralp Ankara 1. Bölge 3. sıradan milletvekili adayı gösterilmiştir.  "Ben asla 'Katil PKK' demedim, aksine kocamın dediği gibi PKK terör örgütü değildir diyorum" diyen Türkan Elçi İstanbul 3. bölge 3. sıradan milletvekili adayı gösterilmiştir. KHK ile ihraç edilen PKK ve FETÖ’cülere sahip çıkan, KHK’ların kökten kaldırılması için mücadele eden Gülizar Biçer Karaca Denizli'den 1. sıradan milletvekili adayı gösterilmiştir.


“SAADET, GELECEK, DEVA  TABANSIZDIR”
Seçimlere Yeşil Sol Parti adıyla girecek olan HDP ve Türkiye İşçi Partisi'nin de içinde bulunduğu Emek ve Özgürlük İttifakı, 14 Mayıs seçimlerinde Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleyeceklerini açıkladı. Zaten aday çıkarmayarak bunu önceden belli etmişlerdi. Şimdi Millet İttifakı içinde bulunan Saadet, Gelecek, Deva’ya gönül verenler HDP’lilerle aynı adaya mı oy kullanacak. Tabi ki de hayır. Kılıçdaroğlu’na oy vermeyeceklerdir. Onun için bu 3 parti tabansızdır.” MİNE BADAN

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!