Manisa
03 October, 2024, Thursday
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

MHP Manisa İl Başkanı Cüneyt Tosuner: İYİ Parti kullanım ömrünü doldurmuştur

MHP Manisa İl Başkanı Cüneyt Tosuner: İYİ Parti kullanım ömrünü doldurmuştur

MHP Manisa İl Başkanı Cüneyt Tosuner gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. Tosuner,  "İYİ Parti, FETÖ terör örgütünün siyasetteki uzantısıdır. FETÖ terör örgütünün desteğiyle kuruldu. CHP ve HDP’nin desteğiyle meclise girmiştir.” dedi.

İYİ Parti’in kullanım ömrünü doldurduğunu söyleyen MHP Manisa İl Başkanı Cünyet Tosuner, “İYİ Parti, FETÖ terör örgütü tarafından kurulmuş, CHP ve HDP’nin desteğiyle Meclise girmiştir. İYİ Parti’in birinci görevi MHP’yi ve milliyetçileri bölmektir. İkinci görevi, sözde milliyetçi bir parti olarak Pkk terör örgütünün siyasi uzantısı HDP’yi meşrulaştırmaktır. Üçüncü ve son görevi ise tüm bunlar sonucunda Cumhur İttifakı ve Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı iktidardan indirerek Türkiye’yi emperyalistlere ve terör örgütlerine teslim etmektir. İYİ Parti ilk iki görevini yapmıştır. Türk Milleti bu süreçte İYİ Parti’in ve İYİ Parti başkanı Meral Akşener’in gerçek yüzünü görmüştür. Bütün bunlar sonucu da İYİ Parti baraj altına  düşmüştür. İYİ Parti başkanı Akşener ve bazı İYİ Parti’liler çaresizlik içinde sağa sola saldırarak oylarını tekrar toparlamaya çalışmaktadır. Korkunun ecele faydası yoktur. İYİ Parti kullanım ömrünü doldurmuştur. Türk Milleti, pkk terör örgütünün siyasi uzantılarıyla işbirliği yapan, Fetöcü hainlere sahip çıkan ve Türkiye düşmanlarının taşeronluğunu yapan İYİ Parti 14 Mayıs’ta sandığa gömecektir.” dedi.

"Sana neden Küpeli Hasan diyorlar?"

İYİ Parti milletvekili adayı Hasan Eryılmaz’ı eleştiren MHP Manisa İl Başkanı Cüneyt Tosuner, “ Nam-ı diyar KÜPELİ Hasan olarak bilinen İYİ Parti Manisa Milletvekili Adayı Hasan Eryılmaz kendisine ait olduğu tüm Manisalılar tarafından bilinen bir internet sitesi üzerinden isimsiz haberlerle Milliyetçi Hareket Partisi’ne ve Manisa Milletvekilimiz ve MHP Grup Başkanvekilimiz Erkan Akçay’a yalan ve iftiralarla saldırmaktadır. Eğer yüreğin varsa çıkar bu açıklamaları kendin yaparsın. Biz senin çok iyi biliriz. Yediğin haltları da, ahlâksızlıklarını da iyi biliriz. Sana neden KÜPELİ HASAN denildiğini tüm Manisa bilmektedir. Sahte küpelerle hayvan yolsuzlukları yaparken seni kimin kurtardığını da, hakkında müfettiş soruşturması açılırken sana kimin haber verdiğini de, müfettiş soruşturmasını engellemek için nasıl ücretsiz izin aldığını da biliyoruz. Korkunun ecele faydası yok. İYİ Parti kullanım ömrünü doldurmuştur. İYİ Parti ile birlikte sen de kullanım ömrünü doldurdun. Ne yaparsanız yapın İYİ Parti Türkiye’de de Manisa’da da bitmiştir. İYİ PartiManisa’dan milletvekili çıkaramayacaktır." ifadelerini kullandı.

"Pensilvanya’ya gittin mi?"

İYİ Parti Manisa Milletvekili Adayı Hasan Eryılmaz’a Pensilvanya’ya gidip gitmediğini soran Başkan  Tosuner, “ İYİ Parti Manisa Milletvekili Adayı Hasan Eryılmaz’ı tüm Manisa tanır. Ama önemli olan bir insanın nasıl tanındığıdır. Eğer Manisa’da bir anket yapılsa, hatta bu anket İYİ Parti’liler arasında yapılsa Hasan Eryılmaz birinciliği kimseye bırakmaz. Küpeli Hasan Eryılmaz’ın ABD’ye gittiği bilinmektedir. ABD’ye gidiş gerekçesi olarak da çocuğuna ABD vatandaşlığı almak olduğu söylenmektedir. Ancak bir başka iddia da Hasan Eryılmaz’ın ABD ziyaretinin asıl gerekçesinin Pensilvanya’ya gitmek ve Fetö elebaşını ziyaret etmek olduğu iddia edilmektedir. Bunların ne kadar doğru olduğunu zaman gösterecektir.” dedi.

"Meral Akşener’i kim bakan yaptı? "

Fetö terör örgütüyle Meral Akşener arasındaki işbirliğine dikkati çeken Başkan Tosuner, “Meral Akşener ile Fetö terör örgütü elebaşının yakınlığı kamuoyu tarafından bilinmektedir. Meral Akşener, FOX TV'de Çalar Saat Programında, Türkiye'nin bütün dini kanaat önderlerinin hepsini birebir tanıdığını söyleyerek FETÖ elebaşını da tanıdığını itiraf etmiştir.Meral Akşener’in FETÖ elebaşının ricası üzerine İçişleri Bakanı olduğu yönünde açıklamalar, ciddi iddialar ve belgeler ortada dolaşmaktadır. Hatta Meral Akşener, İçişleri Bakanı olduğu dönemde FETÖ elebaşı ile görüştüğünü itiraf etmiştir.” dedi.

"Fetö terör örgütü emniyette kimin döneminde güç kazanmıştır?"

Fetö terör örgütünün Meral Akşener döneminde Emniyette büyük güç kazandığını ve yapılandığını söyleyen Tosuner, “ Meral Akşener’in İçişleri Bakanı olur olmaz ilk yaptığı icraat Emniyetteki FETÖ'cülerle mücadele eden, emniyette her yıl yapılan atama şuralarında FETÖ’cülerin terfisine şerh koyan İstihbarat Daire Başkanı Emin Arslan’ı görevden alarak yerine Bülent Orakoğlu’nu getirmek olmuştur. Dönemin Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel ve İçişleri Müsteşarının onaylamamasına rağmen Akşener kararında ısrar etmiş ve Bülent Orakolğu’nu vekaleten atamıştır. Bu dönemde Emniyet İstihbarat Daire Başkanlığında örgütlenen FETÖ terör örgütünün A takımı kışı süre sonra  tüm emniyet camiasını ele geçirmeye başlamıştır. Emniyetteki fetöcüler ilk hukuksuz dinlemeyi Meral Akşener’in İçişleri Bakanlığı döneminde yapmış, Türk Silahlı Kuvvetlerinin emir komuta kademesini dinlemiştir.” ifadelerine yer verdi.

"Fetö elebaşı Meral Akşener’e sahip çıkın talimatı vermiş midir?"

FETÖ elebaşının  Akşener ile ilgili talimatını hatırlatan  Tosuner,” 17 Mart 2016 tarihinde Isparta'da yapılan FETÖ operasyonunda tutuklanan Süleyman Demirel Üniversitesi Eski bilgi işlem daire başkanı Halil Karakoç’un arşivlerinde fetö elebaşı Fethullah Gülen’in el yazması talimatları ele geçirilmiştir. Fetö elebaşının talimatında: “Evinizi, barkınızı satın Bank Asya’yı kurtartın. Meral Akşener’le ilgili sahiplenme mesajlarına rastlanan kayıtlarda “Meral Akşener’e sahip çıkın. Kendisini koruyun” gibi ifadelerin geçtiği kamuoyuna yansımıştır.” dedi. 

"Meral Akşener fetö elebaşına hizmet etmektedir"

Başkan Tosuner Meral Akşener’in fetö elebaşına hizmet ettiğini söyleyerek "İYİ Parti başkanı Meral Akşener, fetö terör örgütünün 4. Türkçe Olimpiyatlarının final gecesine katılmış ve fetö elebaşına övgüler düzmüştür. Meral Akşener,  Fetö elebaşının talimatıyla hazırlanan ‘Umut Yolcusu’ belgeselinde yer almış ve fetö elebaşına övgüler düzmüştür.Meral Akşener, fetö’cü hainlere, fetö terör örgütünün okullarına, dershanelerine, medya kuruluşlarına ve derneklerine sahip çıkmıştır."dedi.

 Açıklama: d:\41768\Desktop\PARTİLER\İP DOSYASI\İP\İP\meral tweet.jpg

"İYİ Parti’ye HDP’yi meşrulaştırma görevi verilmiştir"

İYİ Parti’nin bir proje partisi olduğunu söyleyen  Tosuner, “İYİ Parti, ABD ve FETÖ terör örgütü tarafından kurulmuş, CHP ve HDP’nin desteğiyle Meclise girmiştir. İYİ Parti’nin kuruluş amacı MHP’yi ve milliyetçileri bölmektedir. Nitekim, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 24 Nisan 2018 tarihinde “İYİ Parti’yi CHP ve HDP ile yan yana getirme çabasını çirkin, saygısız ve çok ayıp buluyorum” diyerek 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilleri seçimleri öncesinde milliyetçi oylara oynamıştır." dedi.

İYİ Parti’in milletvekili listesine değinen BaşkanTosuner, "İYİ Parti, Teröristbaşı Öcalan’a özgürlük isteyenleri, fetö’cüleri, şehidimizin bacısına küfredenleri, Fırat Çakıroğlu’nun katiline burs verenleri, ahlâksızları milletvekili adayı olmuştur.

HDP,  “Bu seçim Öcalan’ın özgürlük seçimidir. Yüzyıllık Türkiye’den hesap soracağız.” diyor.  İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “Öcalan'a ev hapsi imkânı tanınmalı, görüntülü veya görüntüsüz olarak telefonla televizyona çıkarılmalı” ve “ Öğrenci andı herkese hitap etmiyor” diyen Salim Ensarioğlu’nu önce İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı yapmıştır. Sonra da 14 Mayıs 2023 seçimlerinde de İstanbul’da ikinci bölgeden ikinci sıra milletvekili adayı yapmıştır." ifadelerini kullandı.

 

"İmamoğlu ve Yavaş teklifi FETÖ terör örgütünden gelmiştir"

İmamoğlu ve Yavaş’ın Cumhurbaşkanı yardımcısı yapılmasına yönelik teklifin FETÖ terör örgütü tarafından yapıldığını söyleyen Başkan Tosuner, “ İYİ Parti başkanı Meral Akşener 6 Mart 2023 tarihinde Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş’ın Cumhurbaşkanı yardımcısı olması konusunda anlaştıklarını söyleyerek altılı masaya geri oturmuştur. İYİ Parti sözcüsü 6 Mart’taki açıklamasında İmamoğlu ve Yavaş’ın Cumhurbaşkanlığı yardımcılığı formülünü kendilerinin bulduğunu ve masanın kabul ettiğini söylemektedir. Oysa ki, FETÖ firarisi Savaş Genç 5 Mart 2023’te sosyal medya paylaşımında: "Benim bulabildiğim son formül şu: Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'a başkan yardımcısı olarak atayacak. Meydan meydan onlarla gezecek” demiştir. Görüldüğü üzere Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş’ın Cumhurbaşkanı yardımcısı olmasına yönelik formül İYİ Parti Genel Başkanı Akşener’in formülü değildir.Bu projenin sahibi FETÖ terör örgütüdür. İYİ Parti de bu projenin taşeronudur.” dedi.

" İYİ Parti başkanını masaya hangi güç oturttu? Fetö mü? Kandil mi? Beyaz Saray mı?"

İYİ Parti başkanını masaya hangi güç oturttu diye soran MHP’li Tosuner, “İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “Bize Kılıçdaroğlu’nu dayatıyorlar. Buna boyun eğmeyiz” diyerek 3 Mart 2023 tarihinde masadan kalkmıştır.İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e sormak gerekir: 3 Mart’ta kalktığın ve zehir zemberek eleştirdiğin o kumar masasına 72 saat sonra neden gidip tıpış tıpış oturdun? O masaya seni kim oturttu?  Masaya oturma talimatını kim verdi? Fetö mü? Kandil mi? Beyaz Saray mı?” diye sordu. HABER MERKEZİ

 

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!